H συντακτική ομάδα

Είμαστε μια ομάδα από δημοσιογράφους, ντοκιμαντερίστες, φωτογράφους, ιστορικούς, αναλυτές, ταξιδευτές, επιστήμονες, επικοινωνιολόγους.
 • Εικόνα omerbenjakob
  Ο Ομέρ Μπενγιάκομπ είναι ο δημοσιογράφος παραπληροφόρησης και κυβερνοχώρου της Haaretz. Ήταν μέλος της κοινοπραξίας ερευνητικής δημοσιογραφίας Project Pegasus και επικεντρώνεται στη διασταύρωση μεταξύ τεχνολογίας και πολιτικής. Γράφει επίσης για τη Wikipedia.
 • Γεννημένη στο Μιλάνο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα το 1986. Eίναι ιδρυτικό μέλος της Ligue Internationale Anti-prohibitionniste. Έχει συνεργαστεί με την Καθημερινή, την Αυγή, την Ελευθεροτυπία, και στην Ιταλία με το L’Espresso. Από το 2010 είναι μόνιμος συνεργάτης της Rainews 24.
 • Εικόνα ioanaepure
  Δημοσιογράφος με περισσότερα από 11 χρόνια εμπειρίας, τόσο ως freelancer όσο και σε ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, σε έντυπα, διαδίκτυο, τηλεόραση και ραδιόφωνο. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης του ανεξάρτητου μέσου ενημέρωσης PressOne.ro της Ρουμανίας.
 • Εικόνα javadkhatibi
  Ο Τζαβάντ Χατίμπι είναι Αφγανός δημοσιογράφος. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Tamadon TV ως δημοσιογράφος ειδήσεων πριν από εννέα χρόνια, οπού εργάζεται ακόμα. Σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ Season of Passage, στο οποίο κατέδειξε τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας των Ταλιμπάν.
 • Εικόνα themanifold
  Το Manifold είναι μια ερευνητική δημοσιογραφική ομάδα με μέλη στην Αθήνα, το Λονδίνο και τη Λευκωσία. Ρεπορτάζ της ομάδας έχουν δημοσιευθεί στο Al Jazeera English, την Deutsche Welle το Columbia Journalism Review και αλλού.
 • Εικόνα kgiosma
  Η Κατερίνα Γιοσμά φροντίζει για τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απαντά σε κάθε απορία στα mail των συνδρομητών. Αγαπά το μωβ και την ομίχλη της Θεσσαλονίκης.
 • Έχει δουλέψει ως κινηματογραφιστής-σκηνοθέτης, ερευνητής οπτικοακουστικού υλικού, φωτογράφος, σχεδιαστής εκδόσεων, μοντέρ και δύτης. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται με τους ενάλιους αρχαιολόγους κινηματογραφώντας αρχαία ναυάγια.
 • Γράφει κυρίως για μουσική, βιβλία και κοινωνικά κινήματα.
 • Εικόνα areteos
  Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Είναι δημοσιογράφος στην κυπριακή εφημερίδα “Πολίτης” και καλύπτει θέματα ΕΕ και Τουρκίας.
 • Εικόνα astrapellou
  Σπούδασε Συντήρηση Έργων Τέχνης και Θεωρία Αρχιτεκτονικής σε Ελλάδα και Αγγλία. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά Soul, Art Review, Tank, Intersection και Next Level. Εργάζεται στο Βήμα κυρίως στο πολιτιστικό ρεπορτάζ. Το 2012 εκδόθηκε το βιβλίο της «Πρόσωπα» (εκδ. Πόλις).
 • Εικόνα velidakis
  Γεννήθηκε το 1977, μεγάλωσε στη Ρόδο, σπούδασε πολιτικές επιστήμες στην Αγγλία, ζει τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Αθήνα. Δούλεψε για χρόνια στον Flash (ραδιόφωνο και ενημερωτική ιστοσελίδα), από το 2020 εργάζεται στην Καθημερινή.
 • Εικόνα vlavianos
  Ασχολείται με διεθνή και διπλωματικά θέματα. Έχει καλύψει μεγάλα γεγονότα και πολεμικές συγκρούσεις για τον Αντέννα και το ΣΤΑΡ. Δούλεψε για χρόνια σε εφημερίδες. Έχει Master στην Επικοινωνία και Δημοσιογραφία και πτυχίο Ιστορίας και Αρχαιολογίας.
 • Εικόνα gkitsi
  Έχει αρθρογραφήσει στα Τρόφιμα & Ποτά, Εξουσία, Τα Νέα, Fortune, Κεφάλαιο, Βιομηχανική Επιθεώρηση, Επένδυση κ.ά. Η διαδικτυακή της καριέρα ξεκίνησε από τον ‪flash.gr και συνεχίστηκε στο Capital.gr και πλέον στο Euro2day.gr.
 • Εικόνα gliniadaki
  Έχει σπουδάσει φιλοσοφία, θεολογία, πολιτική θεωρία, δημιουργική γραφή και ψηφιακές ανθρωπιστικές. Δημοσιογραφεί (Agenda Magasin, Dagsavisen), γράφει παιδικά βιβλία, επιμελείται ενηλίκων, και μεταφράζει τα δύο. Κρατικό Βραβείο Ποίησης 2018 για το «Η επιστροφή των νεκρών» (Πόλις).
 • Εικόνα zakian
  Σπούδασε γραφιστική στην Aθήνα και το Λονδίνο. Αφού εργάστηκε ως art director στην Adel/Saatchi & Saatchi, ξεκίνησε το δημιουργικό της γραφείο Setaprint. Σήμερα επιπλέον, κάνει εικονογραφήσεις με lettering και παράλληλα ενημερώνει καθημερινά το design blog της setaprint.net.
 • Εικόνα thermou
  Έχει εργασθεί στις μεγαλύτερες ελληνικές εφημερίδες (Καθημερινή, Νέα, Το Βήμα), στο Ραδιόφωνο (Δεύτερο και Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ), σε περιοδικά και ιστοσελίδες. Η πολιτιστική κληρονομιά και η πολιτική διαχείριση του πολιτισμού είναι στα ενδιαφέροντά της.
 • Εικόνα kadda
  Σπούδασε Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται ως οικονομικός συντάκτης από το 1997, αρχικά στον Επενδυτή, ακολούθως στην Ελευθεροτυπία, στο Capital.gr και στην εφημερίδα Κεφάλαιο και σήμερα στο Insider.gr.
 • Εικόνα kalaitzi
  Απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην οικονομία και την πολιτική στα Βαλκάνια. Εργάζεται στο voria.gr και συνεργάζεται με το ραδιόφωνο της Deutsche Welle. Ρεπορτάζ και βίντεο της έχουν εμφανιστεί στο Radio Free Europe, το VICE κ.ά.
 • Εικόνα karamagalis
  Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Σπούδασε πολιτική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει δουλέψει σε διάφορα digital ΜΜΕ στην Ελλάδα, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται στον ερευνητικό οργανισμό "διαΝΕΟσις".
 • Εικόνα karapanagioti
  Έχει εργαστεί στο Λονδίνο ως εικονογράφος σε εκδοτικούς οίκους και στην Ελλάδα ως παραγωγός σε τηλεοπτικές δημοσιογραφικές εκπομπές. Το 2012 διετέλεσε Βουλευτής Επικρατείας και Υπηρεσιακός Υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού στην κυβέρνηση Πικραμμένου.
 • Το 2011 ήταν ο επίσημος φωτογράφος των Special Olympics. Μέχρι το 2014 εργαζόταν στο πρακτορείο Fosphotos. Η δουλειά του έχει δημοσιευτεί σε ελληνικά και διεθνή μέσα. Το 2015 τιμήθηκε με το Prix de la Photographie Paris.
 • Εικόνα kotsonis
  Γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος φιλολογίας με μεταπτυχιακό στη Δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα. Δουλεύει ως copywriter και αρθρογραφεί σε τοπικά ΜΜΕ. Αυτήν την περίοδο συμμετέχει στο project καταγραφής προφορικών ιστοριών Istorima ως ερευνητής και Field Manager.
 • Εικόνα ekrithari
  Σπούδασε Επικοινωνία στο Πάντειο και στο ΕΚΠΑ και διεθνείς σχέσεις στο Πάντειο. Έχει εργαστεί για ελληνικά και ξένα Μέσα, από το 2020 συνεργάζεται με την ΕΡΤ στο τμήμα Έρευνας. Είναι ιδρυτικό μέλος του MIIR. Το 2020 επιλέχθηκε στο Fellowship for Journalistic Excellence του BIRN.
 • Εικόνα Ekonstantinidou
  Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995. Σπούδασε στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Εργάστηκε στην εφημερίδα “Μακεδονία” αλλά και στο Atlas TV Κεντρικής Μακεδονίας. Εργάζεται στην εκπομπή “Όμικρον 3” της ΕΡΤ3 καλύπτοντας θέματα για την κλιματική κρίση και τη βιοποικιλότητα.
 • Εικόνα ygiannarakis
  Γεννήθηκε το 1959 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Επιχειρεί στο διαδίκτυο, τις ηλεκτρονικές εκδόσεις και το ψηφιακό περιεχόμενο από το 1985. Σήμερα συντονίζει δράσεις καινοτομίας στο ΕΔΥΤΕ.
 • Εικόνα legaki
  Σπούδασε Οικονομικά στην Αθήνα & ΜΒΑ στη Βοστώνη και δούλεψε για 15 χρόνια στο marketing σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Αθήνα. Διδάσκει διαλογισμό mindfulness και κινητικό διαλογισμό Open Floor σε ενήλικες, παιδιά και οργανισμούς. www.onebreath.eu
 • Εικόνα lialios
  Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ. Από το 1998 εργάζεται στην Καθημερινή, αρχικά κάνοντας ελεύθερο ρεπορτάζ και τα τελευταία 15 χρόνια καλύπτοντας το ρεπορτάζ του (παλαιού) υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ: Περιβάλλον, πολεοδομικά, χωροταξικά θέματα και δημόσια έργα.
 • Εικόνα livitsanos
  Από το 1990, αρχικά στην έντυπη δημοσιογραφία και στο εργατικό, οικονομικό, κοινοβουλευτικό & πολιτικό ρεπορτάζ. Μετά στα ερτζιανά και τα τελευταία χρόνια στο διαδίκτυο. Στις εναλλακτικές και κλασσικές εκδοχές του.
 • Αρχισυντάκτρια του inside story. Εργάστηκε σαν δημοσιογράφος στην εκπομπή Φάκελοι στο Mega και Νέοι Φάκελοι στον ΣΚΑΪ (2002-2011). Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι έχουν μία ιστορία που αξίζει να ειπωθεί.
 • Εικόνα nmanavis
  Γεννήθηκε το 1971 στην Μυτιλήνη. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος από το 1995 στο νησί της Λέσβου στον έντυπο Τύπο ως το 2017. Σήμερα συνεχίζει να δημοσιογραφεί στο ραδιόφωνο και σε ιστοσελίδες. Κατά καιρούς συνεργάζεται με μέσα ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας.
 • Εικόνα rafaella_maneli
  Γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1995. Ζει στα Εξάρχεια. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και του Μεταπτυχιακού Πολιτική και Διαδίκτυο. Της αρέσει να γράφει για όσα είναι οι άνθρωποι σήμερα και αγαπά τις κοινωνικές επιστήμες.
 • Εικόνα maragoudaki
  Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακό στη μετάφραση στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Από το 2015 εργάζεται στον ηλεκτρονικό Τύπο ως δημοσιογράφος. Μιλάει αγγλικά, ιταλικά και γερμανικά και δεν της αρέσει να μιλάει για τον εαυτό της σε τρίτο πρόσωπο.
 • Εικόνα massavetas
  Σπούδασε νομικά σε Αθήνα και Cambridge. Έζησε νομαδικά με βάση του την Πόλη (2003-2015). Εκεί έγραψε δύο βιβλία για την Κωνσταντινούπολη και ένα για την Μικρά Ασία, ενώ συνεργάσθηκε με ελληνικά και ξένα έντυπα. Σήμερα συνεχίζει την νομαδική του ύπαρξη, με βάση την Αθήνα.
 • Εικόνα michalakis
  Γεννήθηκε (1977) στην Ελευσίνα. Σπούδασε φωτογραφία στη Focus. Οι φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικές και διεθνείς εκδόσεις (Spiegel, Die Zeit, Rolling Stones Magazine, Le Monde, Washington Post, International NY Times). Έχει κάνει αποστολές σε πολλές χώρες.
 • Μαργαρίτα Μιχελάκου
  Newsletter editor του inside story. Ήταν στην αρχική ομάδα της Athens Voice και διευθύντρια του Marie Claire.
 • Εικόνα gmourmouris
  Γεννήθηκε το 1993 στην Κέρκυρα. Απόφοιτος των τμημάτων ΜΜΕ και Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Από το 2013 εργάστηκε στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων «Το Ποντίκι», «Documento», στο alfavita.gr και στον Οικονομικό Ταχυδρόμο (ot.gr).
 • Εικόνα Gnakou
  Μετά από το διδακτορικό στην προϊστορική αρχαιολογία, σπούδασε (σύχγρονες) πολιτικές επιστήμες και εργάστηκε για κάμποσα χρόνια σε hedge funds. Γράφει πάνω σε θέματα πολιτικής, πολιτισμού, κοινωνίας, τεχνολογίας. Μεταξύ Ελλάδας και Βρετανίας, γενετικά και γεωγραφικά.
 • Από το 1994 εργάζεται στη διαμόρφωση ψηφιακής στρατηγικής στα ΜΜΕ και στην ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών στα ψηφιακά μέσα. Έχει αναλάβει διοικητικές θέσεις ευθύνης σε μερικούς από τους σημαντικότερους οργανισμούς ΜΜΕ στην Ελλάδα.
 • Έχει εργαστεί στον Ταχυδρόμο, τον Ελεύθερο Τύπο, την Ελευθεροτυπία και το Marie Claire. Ήταν European Journalism Fellow στο Βερολίνο. Το βιβλίο της «Ο τραγουδιστής του Αουσβιτς. Εστρόγκο Ναχάμα, Θεσσαλονίκη 1918-Βερολίνο 2000» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καπόν.
 • Εικόνα onisenko
  Έχει εργαστεί στην Καθημερινή και καλύπτει θέματα ανθρώπινου ενδιαφέροντος, αστυνομικό και δικαστικό ρεπορτάζ με έρευνες και αποστολές σε Ελλάδα και εξωτερικό για το VICE, το Mega τη ΕΡΤ, τοπικά και διαδικτυακά μέσα.
 • Εικόνα yanpal
  Ο Γιάννης Παλαιολόγος είναι δημοσιογράφος στο inside story και στην Καθημερινή. Ήταν ανταποκριτής (Καθημερινή, ΣΚΑΪ) στις Βρυξέλλες και συγγραφέας του The Thirteenth Labour of Hercules. Σχολιάζει και αρθρογραφεί σε διεθνή μέσα (BBC, Wall Street Journal, Washington Post).
 • Βιβλία του έχουν τιμηθεί με το Κρατικό Βραβείο Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου, το Βραβείο του περιοδικού Ο Αναγνώστης, όπως και µε την αναγραφή στη λίστα White Ravens της Διεθνούς Βιβλιοθήκης Νεότητας του Μονάχου.
 • Εικόνα yopapadimitriou
  Γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα. Έχει εργαστεί σε εφημερίδες, διαδικτυακά μέσα, ντοκιμαντέρ και περιοδικά, αλλά και ως μεταφραστής. Στο παρελθόν, υπήρξε μέλος των συντακτικών ομάδων του περιοδικού Unfollow και της αγγλόφωνης διαδικτυακής πλατφόρμας Athens Live.
 • Εικόνα dpapakyriakou
  Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κείμενά του έχουν δημοσιευτεί στους ιστοτόπους AthensPost και Debut.gr και του αρέσει να ασχολείται με θέματα σχετικά με τα media και την επιστήμη, την κοινωνία, την ιστορία και τον αθλητισμό.
 • Εικόνα apougaridis@gmail.com
  Ο Αντώνης Πουγαρίδης γεννήθηκε το 1986 στην Πτολεμαΐδα. Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός του Πολυτεχνείου Κρήτης. Από το 2012 είναι εκδότης της Εφημερίδας Πτολεμαίος, της Δυτικής Μακεδονίας.
 • Εικόνα jragos
  Ο Γιάννης Ράγκος (1966) είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας.
 • Εικόνα skafidas
  Ξεκίνησε να γράφει διεθνείς ειδήσεις το 2006 (στις εφημερίδες Έθνος και Έθνος της Κυριακής), πράγμα που συνεχίζει να κάνει με αμείωτη ένταση ως freelancer πια, καλύπτοντας το ρεπορτάζ του υπουργείου Εξωτερικών. Μέσα στα χρόνια, συνεργάστηκε με ιστοσελίδες και με περιοδικά.
 • Με τη νέα χιλιετία ξεκίνησε να δουλεύει στα περιοδικά της Καθημερινής και ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας. Το 2007 μεταπήδησε στο αστυνομικό ρεπορτάζ, το οποίο συνεχίζει μέχρι σήμερα.
 • Εικόνα telloglou
  Σπούδασε νομικά κι από το 1986 εργάζεται σε εφημερίδες και κανάλια ως δημοσιογράφος. Εκπομπές-σταθμοί ήταν «Το μαύρο κουτί» (Mega), «Φάκελοι» (Mega), «Νέοι Φάκελοι» (ΣΚΑΪ), «Ιστορίες» (ΣΚΑΪ), «Special Report» (Ant1).
 • Εικόνα etriantafillou
  Σπούδασε κατά λάθος Οικονομική Επιστήμη στην ΑΣΟΕΕ και το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται ως οικονομικός συντάκτης στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Το 2010 δημιούργησε την πρώτη αντιγραφή του σατιρικού Τhe Onion, στην Ελλάδα. Παραμένει στον χώρο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Είναι ανορθόγραφη.
 • Μετά τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο εργάστηκε στον Ταχυδρόμο, ΤΑ ΝΕΑ, τη Liberation, το RT, το VICE Greece, το VICE News ενώ ρεπορτάζ και ντοκιμαντέρ της έχουν δημοσιευτεί στα Global Post, VICE on HBO, Mediapart, Internazionale, Handelsblatt & Le Monde Diplomatique.
 • Εικόνα tsaliki
  Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο ΕΚΠΑ όπου εισήχθη με την ελπίδα να μάθει τι εστί δημοσιογραφία. Τελικά, το μεγαλύτερο σχολείο για εκείνη είναι το inside story από όπου ξεκίνησε με πρακτική. Έχει δουλέψει και στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές».
 • Εικόνα atsatsaroni
  Αποφοίτησε από το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού και συνέχισε με σπουδές στην υποκριτική και το σωματικό δημιουργικό θέατρο. Από το 2008 εργάζεται ως δημοσιογράφος στον ηλεκτρονικό Τύπο και σε ραδιόφωνα.
 • Εικόνα achaini
  Η Αλεξάνδρα Χαΐνη είναι δημοσιογράφος. Από το 2018 μέχρι σήμερα συνεργάζεται με το γραφείο Τύπου του Συνηγόρου του Πολίτη και παράλληλα γράφει σε έντυπα και ιστοσελίδες. Στο παρελθόν έχει δουλέψει ως αρχισυντάκτρια και ρεπόρτερ σε διάφορα μέσα.
 • Εικόνα hatzidaki
  Εργάζεται στα περιοδικά από το 1994 και σε ψηφιακά μέσα, websites και applications, τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ άλλων έχει υπογράψει άρθρα στο Nitro, Marie Claire και Cosmopolitan, στο οποίο υπήρξε διευθύντρια σύνταξης.
 • Εικόνα christoforidou
  Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1976 και ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο ΕΑΠ και Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα στο ΑΠΘ. Για επτά χρόνια εργάστηκε σε τοπικά ΜΜΕ της Καβάλας. Από το 2007 γράφει στη «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
 • Εικόνα Chown
  Bραβευμένος συγγραφέας και δημοσιογράφος. Ραδιοαστρονόμος στο California Institute of Technology in Pasadena, σύμβουλος κοσμολογίας στο New Scientist. ‘Έχει εκδώσει τα βιβλία The Ascent of Gravity, What A Wonderful World, Quantum Theory Cannot Hurt You, Felicity Frobisher κ.ά.
 • Εικόνα stratigakos
  Διεθνώς αναγνωρισμένη ιστορικός και καθηγήτρια αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο του Buffalo. Έχει κάνει πολλές δημοσιεύσεις για την ιστορία των γυναικών στην αρχιτεκτονική και έχει εκδώσει το βραβευμένο A Women’s Berlin: Building the Modern City και το Hitler at Home.
 • Εικόνα alexaki
  Ιστορικός της τέχνης, διδάκτωρ του Freie Universität Berlin (1996) και Fulbright Fellow του Columbia University Νέας Υόρκης (2012). Διδάσκει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως εμπειρογνώμονας.
 • Εικόνα oavgoustatou@gmail.com
  Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ και στη Σορβόννη Ι. Δούλεψε για 30 χρόνια ως φιλόλογος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει ασχοληθεί με την μελέτη και ταξινόμηση αρχείων, με την επιμέλεια και διόρθωση κειμένων και έχει συμμετάσχει σε καλλιτεχνικά projects.
 • Εικόνα delivorias
  Τραγουδιστής, τραγουδοποιός.
 • Εικόνα derveniotis
  Δημιουργός κόμικς και γελοιογράφος. Έχει εκδόσει 16 άλμπουμ («Μάνα Ρέϊβερ», «Αταίριαστοι», «Διαρκής Ειρήνη»), κάποια σε συνεργασία με άλλους κομίστες («Φανούρης Άπλας» με Δημήτρη Βανέλλη-Δημήτρη Καλαϊτζή, «Φωτογράφος» με Αντώνη Βαβαγιάννη, «Bleeding Hearts» με Αλέξια Οθωναίου).
 • Εικόνα ioannis.dimakopoulos
  Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, πτυχιούχος του University of Surrey. Έχει μετεκπαιδευτεί στην κλινική διαιτολογία στο King’s College London. Συμμετέχει ως υποψήφιος Διδάκτορας στην ΠΑΜΕΔΥ, που υλοποιείται από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. www.dimakopoulosi.gr
 • Εικόνα pdoukas
  Ο Προκόπης Δούκας έχει συνεργαστεί με πολλούς ραδιοσταθμούς ενώ από το 2012 παρουσιάζει την πρωινή δημοσιογραφική ζώνη του σταθμού Kosmos 93.6. Στη δημόσια τηλεόραση από το 1998 και από το 2004 αρθρογράφος για πολιτικά θέματα στην Athens Voice.
 • Εικόνα zampelis
  Αδειούχος αναλογιστής και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AON Hewitt. Έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής Ιδιωτικής Ασφάλισης και σύμβουλος του ΣΕΒ. Υπήρξε πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Αναλογιστών (2008-2012) και του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης προσωπικού ΕΛΤΑ (2008).
 • Εικόνα zoumboulaki
  Σπούδασε συντήρηση σε ξύλο και πέτρα στο City and Guilds of London Art School. Διευθύνει από το 2000 την γκαλερί Ζουμπουλάκη στην πλατεία Κολωνακίου. Oργανώνει το Zone D για την παρουσίαση σύγχρονης τέχνης σε διαφορετικούς χώρους. Είναι ιδρυτικό μέλος της ΑΜΚΕ New Wrinkle.
 • Εικόνα kalliopikalimniou
  Γεννήθηκε το 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σπουδάζει στο τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του AΠΘ και κείμενα της έχουν δημοσιευτεί σε Athens Voice, Parallaxi, LiFO κ.ά. Από το 2020 έχει αναλάβει την καμπάνια «100 Χρόνια Μέλισσα».
 • Εικόνα karagiannis_thomas
  Ζει στη Βέροια. Σπούδασε Ιστορία στο ΑΠΘ και έχει μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα δημοσιογραφίας του ΑΠΘ. Συμμετέχει από το 2011 στα πανελλήνια πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης και στίβου.
 • Εικόνα kounalaki
  Δημοσιογράφος, αρχισυντάκτρια διεθνών ειδήσεων και αρθρογράφος στην Καθημερινή. Έχει εργαστεί στην ΕΡΤ (τηλεόραση και Γ’ πρόγραμμα). Από τις εκδόσεις Πόλις κυκλοφορούν τα βιβλία της «Στις ταινίες κλαίω στις πιο άσχετες σκηνές», «Ο αντισημιτισμός στην Ελλάδα» και «Οξυγόνο».
 • Εικόνα acoutras
  Ζει και εργάζεται στο Λονδίνο ως χρηματοοικονομικός αναλυτής. Άρθρα και σχόλια του έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς στο ξένο αλλά και Ελληνικό τύπο. Έχει σπουδάσει Αστροφυσική και ανώτατα μαθηματικά στο Λονδίνο και Κέιμπριτζ.
 • Εικόνα konstantakopoulos
  Είναι UI & UX designer και front-end developer, δηλαδή σχεδιάζει κι αναπτύσσει διαδικτυακούς τόπους και mobile applications. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε online περιοδικά όπως το Smashing Magazine και σε βιβλία.
 • Εικόνα michalopoulou
  Έχει γράψει 8 μυθιστορήματα και 3 συλλογές διηγημάτων. Έργα της έχουν βραβευθεί, έχουν μεταφραστεί σε 15 γλώσσες και έχουν ανέβει στο θέατρο. Διδάσκει δημιουργική γραφή στην ΠΥΡΝΑ και στην ARTENS.
 • Εικόνα momferratos@gmail.com
  Είναι σύμβουλος επιχειρήσεων με εμπειρία σε εξαγορές, συγχωνεύσεις και χρηματοοικονομικές αναδιαρθρώσεις.
 • Εικόνα papazissi
  Είναι εικαστικός που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η δουλειά της εξερευνά την σωματικότητα. Αν δεν χορεύει είναι στο εργαστήριο.
 • Εικόνα kperifanos
  Ο Δρ. Κωνσταντίνος Περήφανος δραστηριοποιείται στον χώρο της Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης, με ερευνητικό έργο στην ανίχνευση ρητορικής μίσους και τη διάχυση ψευδών ειδήσεων σε ψηφιακές πλατφόρμες καθώς και σε δεδομένα μεγάλης κλίμακας.
 • Εικόνα jragousis@therosarchitecture.gr
  Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ. Έχει συνεργαστεί με αρχιτεκτονικά γραφεία, και από το 1993 διατηρεί ιδιωτικό αρχιτεκτονικό γραφείο με την επωνυμία «Θέρος Αρχιτεκτονική». Από το 2014 διατηρεί μελίσσια στην Κίμωλο, όπου παράγει το ομώνυμο μέλι «Κίμωλος».
 • Εικόνα dspinellis
  Είναι Καθηγητής Τεχνολογίας Λογισμικού στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ και διευθυντής του εργαστηρίου Επιχειρηματικής Αναλυτικής. Το βιβλίο του «The Elements of Computing Style» περιέχει πάνω από 200 συμβουλές για την αποδοτικότερη χρήση των υπολογιστών.
 • Εικόνα marinaspirou
  Η Μαρίνα Σπύρου αποφοίτησε το 2011 από το τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ρεπορτάζ της έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα και ψηφιακά Μέσα, μεταξύ των οποίων στο Unfollow, το Vice και η Δημοσιογραφία.
 • Εικόνα atzovolos
  Ο Ανδρέας Γ. Τζόβολος σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο ΕΚΠΑ και έχει μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην Τραπεζική, στη Διασφάλιση Ποιότητας και στις Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές. Εργάζεται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
 • Εικόνα trivizas
  Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ταξιδιωτικών υπηρεσιών Κένταυρος, επιχειρηματίας τρίτης γενιάς στον τουριστικό κλάδο με δραστηριότητα στις υπεράκτιες αγορές της Αμερικής, Καναδά, Αυστραλίας και Κίνας. Απόφοιτος του INSEAD και μέλος ΔΣ του συνδέσμου Ελλάδας-Κίνας.
 • Εικόνα athanasopoulou
  Ξεκίνησε να εργάζεται ως ανταποκρίτρια για την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, το ραδιόφωνο City και την τηλεόραση του Ant1 από το Παρίσι όπου ολοκλήρωνε το διδακτορικό της στην Ψυχαναλυτική Ανθρωπολογία. Η επιστροφή στην Ελλάδα συνέπεσε με την επιλογή της έντυπης δημοσιογραφίας.
 • Εικόνα ealevizou
  Η Έφη Αλεβίζου είναι δημοσιογράφος. Έχει εργαστεί σε περιοδικά, ένθετα εφημερίδων και σάιτ. Τώρα βρίσκεται στην πρωινή, ραδιοφωνική ζώνη του Best 92,6. Έχει σπουδάσει μάρκετινγκ και δημοσιογραφία.
 • Εικόνα gatzias
  Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι προϊστάμενος εξωτερικού δελτίου στην τηλεόραση του Alpha, συγγραφέας δύο βιβλίων και αμετανόητος γραφιάς. Υπήρξε συν-εκδότης του λογοτεχνικού περιοδικού Προσωπείο.
 • Εικόνα goranitis
  Γράφει για τεχνολογία, επιστήμη και ψηφιακή κουλτούρα σε περιοδικά, εφημερίδες και websites. Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και πρόσφατα ξεκίνησε ένα εντελώς άσχετο μεταπτυχιακό. Η συλλογή διηγημάτων «24» (Εκδόσεις Πατάκη) είναι το πρώτο του βιβλίο.
 • Εικόνα alinagourgioti
  Σπούδασε Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Σπουδές και έχει μεταπτυχιακό στην Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση. Έχει εργαστεί ως επιστήμονας περιβάλλοντος στον ερευνητικό τομέα και σε Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.
 • Εικόνα damigou
  Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Δημοσιογραφία και ΜΜΕ και έκανε μεταπτυχιακό στις σπουδές φύλου και τις πολιτισμικές σπουδές στο Πάντειο. Εργάζεται στο χώρο της performance art και γράφει κυρίως για ζητήματα φύλου, φεμινισμού, σεξουαλικότητας και ποπ κουλτούρα
 • Εικόνα daskalopoulou
  Σπούδασε περιβαλλοντολόγος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και έκανε μεταπτυχιακό στην Επιστημονική και Ιατρική Δημοσιογραφία στη Βοστώνη. Είναι δημοσιογράφος επιστήμης στην Καθημερινή, βασικό μέλος της SciCo και αρχισυντάκτρια του website του Athens Science Festival.
 • Εικόνα kdafermou@gmail.com
  Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Warwick και ευρωπαϊκή πολιτική και διοίκηση στο Κολέγιο της Ευρώπης, στο Βέλγιο. Ως δημοσιογράφος εργάστηκε σε έντυπα και εφημερίδες και στην ΕΡΤ. Στο Βήμα είχε ειδικευτεί στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και στην παρουσίαση βιβλίων.
 • Εικόνα dionisopoulou
  Εργάστηκε για το τηλεοπτικό μαγκαζίνο "Συν και πλην”, τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ και τις ειδήσεις του Alter και του ΒΗΜΑ FM. Τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με την εκπομπή "Μηχανή του Χρόνου”.
 • Εικόνα eleftheriou
  Γεννήθηκε το 1981. Πήρε το δημοσιογραφικό βάπτισμα του πυρός στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ». Έχει εργαστεί σε 4 εφημερίδες. Eργάζεται ως διορθωτής κειμένων και αρθρογραφεί σε ιστοσελίδες.
 • Εικόνα zagaras
  Υποψήφιος διδάκτορας Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπήρξε πολιτικός συντάκτης και συντάκτης θεμάτων υπουργείου Μεταφορών στην Αυγή (2007-2012) και επιστημονικός συνεργάτης βουλευτών (2012-2015). Αρθρογραφεί από το 2003, ενώ έχει εργαστεί και στο χώρο του βιβλίου.
 • Εικόνα zafeiropoulos
  Μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας στην εκπομπή Έρευνα (Mega) επί 7 χρόνια. Αρχισυντάκτης στις Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους (ΕΡΤ). Εργάζεται από το 2012 στην Εφημερίδα των Συντακτών. Θέλει να κάνει καλύτερη ερευνητική δημοσιογραφία και περισσότερα ταξίδια.
 • Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες Αλήθεια και Ρεπόρτερ της Κύπρου, και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επιμελείται και παρουσιάζει καθημερινή τρίωρη ενημερωτική εκπομπή στον Πολίτη FM 107,6, και είναι συντάκτης στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση του Πολίτη.
 • Ξεκίνησε ως αθλητικός συντάκτης στο Έθνος, έχει συνεργαστεί με ελληνικά περιοδικά, έχει ασχοληθεί με το ραδιόφωνο και φιλοδοξεί να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Είναι Managing Editor στο Vice Greece.
 • Εικόνα ioannou
  Έχει διατελέσει αρχισυντάκτης οικονομικού στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Δημοκρατία και Ντοκουμέντο, κι έχει εργαστεί σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα. Το 2016 η αναζήτηση για νέα πράγματα τον οδήγησε στην ίδρυση του marketfair.gr.
 • Εικόνα karagiannis
  Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει ασχοληθεί με το αθλητικό ρεπορτάζ (Sport FM). Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως πολιτικός συντάκτης στο protagon.gr.
 • Εικόνα dkaraisk@gmail.com
  Γραφίστας, φωτογράφος, εκδότης. Σπούδασε στο Ravensbourne College of Design και έχει εργαστεί σε Λονδίνο και Αθήνα. Ζει στην Τήνο. Η δουλειά του έχει διακριθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το περιοδικό Κύμα που εκδίδει στην Τήνο κέρδισε φέτος EBΓΕ «Σχεδιασμoύ Περιοδικού».
 • Eργάζεται σε έντυπα και ψηφιακά μέσα, ενώ έχει θητεύσει αρχισυντάκτης ερευνητικών εκπομπών σε ελληνικούς και ξένους τηλεοπτικούς σταθμούς. Από το 2010 συνεργάζεται με τα Wikileaks στις αποκαλύψεις που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον.
 • Εικόνα mkarpozilou
  Δημοσιογράφος σε ψηφιακά και έντυπα Μέσα. Την ενδιαφέρει ιδιαίτερα το ερευνητικό και το κοινωνικό ρεπορτάζ, καθώς και οι συζητήσεις για τα γυναικεία ζητήματα. Συνεργάζεται με εταιρείες παραγωγής για τηλεοπτικές εκπομπές.
 • Εικόνα katsantoni
  Εργάζεται ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι αρχισυντάκτρια σε εκπομπές (ΑΝΤ1 & Mega). Όνειρό της, να γράφει σε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα ψυχολογικά θρίλερ, τα οποία θα έχει προλογίσει ο Στίβεν Κινγκ.
 • Εικόνα katsoudas
  Γεννήθηκε κατακαλόκαιρο του 1996 στο εξωτικό Αγρίνιο. Σπουδάζει στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπήρξε ιδρυτής του ενημερωτικού ιστότοπου AthensPost ενώ παράλληλα του αρέσει να bloggαρει για θέματα που αγαπά.
 • Εικόνα kitsios
  Με ήρωες τους Μπουενδία και τον Σουίτερς η δημοσιογραφία ήταν και παραμένει ταμάμ για τα ανήσυχα γούστα μου. Νίκη, Έξυπνο Χρήμα, Εξπρές, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Ισοτιμία και τώρα Euro2day.gr και inside story είναι οι βασικοί σταθμοί. Οδηγός παραμένει η λόξα.
 • Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία, 6 Μέρες, ‘Εθνος, στο News 24/7 και την popaganda.gr. ‘Εχει πραγματοποιήσει δημοσιογραφικές αποστολές στη Βενεζουέλα, την Τουρκία κ.ά.
 • Εικόνα kollias
  Τις τελευταίες (σχεδόν) 3 δεκαετίες περιπλανάται στον ελληνικό Τύπο. Εργάστηκε, μεταξύ άλλων, στον Οικονομικό Ταχυδρόμο, στην Ημερησία, στην Καθημερινή, στον ΣΚΑΪ & στην Ισοτιμία. Γράφει στο euro2day.gr για τις επενδύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις και τα έργα υποδομής.
 • Εικόνα kontogeorgopoulou
  Απόφοιτος και διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, απασχολήθηκε στην ψηφιοποίηση των βυζαντινών μνημείων της Αττικής. Εργάζεται ως ξεναγός, με ειδίκευση σε εναλλακτικά προγράμματα περιήγησης που συνδέουν τον Λόγο με τη Μουσική και την Εικόνα. Έχει εκδώσει 3 ποιητικές συλλογές.
 • Εικόνα koroxenidi
  Σπούδασε Ιστορία Τέχνης στο Columbia. Ήταν υπεύθυνη εικαστικών στην αγγλόφωνη Καθημερινή. Εργάστηκε στη Vogue και το Ηighlights, ενώ κριτικές της έχουν δημοσιευθεί στα Frieze, Flashart, Fashion Theory. Έχει επιμεληθεί εκθέσεις και έχει εργαστεί στο Νew Museum of Contemporary Art.
 • Εικόνα kouloukouri
  Είναι καλλιτέχνης και συγγραφέας. Έχει σπουδάσει κινηματογράφο στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν εικαστικά και ιστορία τέχνης στη Γενεύη όπου και συνεργάζεται με το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης ως cultural mediator. Αρθρογραφεί ως κριτικός κινηματογράφου για το περιοδικό GenèveActiive.
 • Εικόνα kousidi
  Ερευνήτρια - επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου, διεξάγει έρευνα στις συσχετίσεις μεταξύ βιολογικής μεμβράνης και αρχιτεκτονικής, εστιάζοντας στην εμφάνιση και ανάπτυξη της κτιριακής performance. Έχει συνεργαστεί με το Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής gta της Ζυρίχης.
 • Εικόνα laoutar
  Γεννήθηκε το 1981, σπούδασε νεοελληνική λογοτεχνία στο ΑΠΘ και από το 2004 εργάζεται ως δημοσιογράφος.
 • Εικόνα laskaraki
  Σπούδασε θεατρολογία στην Αθήνα, δημοσιογραφία στο Κάρντιφ. Ξεκίνησε από το Βήμα, εργάστηκε και στα ένθετά του και έγραψε σε τίτλους που δεν υπάρχουν πια (Status, Glamour, Life&Style). Είναι διευθύντρια στο Marie Claire, το περιοδικό που έγινε σπίτι της εδώ και 10 χρόνια.
 • Εικόνα leontopoulos
  Ήταν ρεπόρτερ στην Ελευθεροτυπία. Συνεργάστηκε με διεθνή ΜΜΕ (Reuters, New York Times, Stern, ARTE, ARD, VPRO, κ.ά.) ως φίξερ, ρεπόρτερ, παραγωγός. Έκανε δύο ντοκιμαντέρ στο VICE. Εργάζεται στο Investigate Europe, μια ομάδα 9 ευρωπαίων δημοσιογράφων που δημοσιεύει σε 15 χώρες.
 • Εικόνα lialiouti
  Γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο ΕΚΠΑ και Θεωρίες Εθνικισμού στο Εδιμβούργο. Συνεργάζεται ως freelancer με διεθνή και ελληνικά Μέσα (Τα Νέα, Popaganda, NPR, κ.ά.). Αιώνια ερωτευμένη με τα έντυπα, γράφει για βιβλία στο Books’ Journal.
 • Έχει συνεργαστεί με το VICE, το Έψιλον της Ελευθεροτυπίας, το protagon.gr και από το 2012 με το ΒΗΜΑgazino. Συμμετείχε στην ερευνητική ομάδα για τα ντοκιμαντέρ Φυλές της Αθήνας (ΕΡΤ) και Beyond Gender Greece (ANT1). Τιμήθηκε με το Δημοσιογραφικό Βραβείο «Ελένη Βλάχου» 2013.
 • Εικόνα lykidi
  Σπούδασε δημοσιογραφία στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και το 1998 υπέγραψε το πρώτο της κείμενο. Έχει δουλέψει για το «Ε» της Ελευθεροτυπίας, για το Marie Claire ενώ σήμερα εργάζεται στο Harper’s Bazaar.
 • Εικόνα magouliotis
  Σπούδασε Αρχιτεκτονική στην Αθήνα και στο Όσλο και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την Ιστορία και Θεωρία της Αρχιτεκτονικής, μέσα από μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΜΠ και προσωπική έρευνα. Συνεργάζεται με την Big Olive και έχει δημοσιεύσει κείμενα σε αρχιτεκτονικά έντυπα του εξωτερικού.
 • Εικόνα makri
  Είναι δημοσιογράφος και διαχειρίστρια δημοσιογραφικών έργων. Σπούδασε Νομική στη Γαλλία και διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο στο Βέλγιο. Σήμερα δραστηριοποιείται στον τομέα που η δημοσιογραφία συναντά την τεχνολογία. Το Μάιο του 2012 κέρδισε το βραβείο Νεότητας Καρλομάγνος.
 • Εικόνα malichudis
  Γεννήθηκε το 1992. Σπούδασε Επικοινωνία και Πολιτισμό στο Πάντειο, όπου συνέχισε με μεταπτυχιακό στις Σπουδές Φύλου και την Ανθρωπολογία. Έχει εργαστεί στην ελληνική έκδοση της The Huffington Post και το Κανάλι Ένα 90,4 FM. Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα Μέσα.
 • Εικόνα mantzikos
  Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο ΕΚΠΑ, Αφρικανική Πολιτική στο SOAS και Free State της Νοτίου Αφρικής. Γράφει για διεθνή θέματα και τρομοκρατία και είναι ο ένας εκ των δύο συγγραφέων του βιβλίου "Al Qaeda: The Transformation of Terrorism in the Middle East and North Africa".
 • Εικόνα amarkoul
  Ο Αναστάσιος Μαρκουλίδης είναι προγραμματιστής υπολογιστών, αλλά παράλληλα ασχολείται (τα τελευταία 10 χρόνια) με τη δημοσιογραφία στον νομό Καβάλας. Είναι απόφοιτος πληροφορικής ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος, ενώ έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων δημοσιογραφίας.
 • Εικόνα maroulaki
  Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία (Άριστα) και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην Ελληνική και Ρωμαϊκή Αρχαιότητα στο ΕΚΠΑ. Έχει εργαστεί σε ερευνητικά προγράμματα και αρθρογραφεί. Aπό το 2014 εργάζεται ως ξεναγός μυώντας τους επισκέπτες στην αρχαιογνωσία.
 • Ειδικεύεται σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής. Έχει κάνει διδακτορικό στην Οξφόρδη και postdoc στη Γενεύη. Eίναι υπεύθυνη έρευνας και ανάπτυξης στο Institute of Citizenship Studies του Πανεπιστημίου της Γενεύης και έχει εργαστεί ως σύμβουλος σε αναπτυσσόμενες χώρες.
 • Μετά από σπουδές Επικοινωνίας & ΜΜΕ στο ΕΚΠΑ, έκανε μεταπτυχιακό New Media & Digital Culture στην Ουτρέχτη. Ενδιαφέρεται για ό,τι έχει να κάνει με νέες –και μη– πρακτικές της δημοσιογραφίας και πώς επηρεάζουν τη δημόσια σφαίρα.
 • Εικόνα michelakou_ioanna
  Editor-in-chief της koolworks (jenny.gr, hope). Ξεκινώντας από το ΚΛΙΚ, βρήκε στα περιοδικά τον ιδανικό συνδυασμό για όλα όσα την παθιάζουν. Συμμετείχε στη γέννηση του Nitro, του (Symbol) και του Cosmopolitan και ήταν Διευθύντρια Σύνταξης των Marie Claire και Marie Claire Deco.
 • Εικόνα moustaka
  Από το 1989 καλύπτει το δικαστικό ρεπορτάζ. Εργάζεται στην εφημερίδα τα ΝΕΑ. Έχει συνεργαστεί με τον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι και τα τελευταία χρόνια καλύπτει τα δρώμενα μέσα και γύρω από τις δικαστικές αίθουσες και για τον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5.
 • Εικόνα baboulias
  Είναι δημοσιογράφος και ζει στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια στο Λονδίνο. Αρθρογραφεί τακτικά για τα Politico Europe, New Statesman, Observer/Guardian και London Review of Books ενώ δουλειές του έχουν εμφανιστεί και στα Al Jazeera English & America, BBC, Channel 4 κ.ά.
 • Εικόνα Beltsios
  Μετά από το μεταπτυχιακό του στη Διεθνή Δημοσιογραφία στο Cardiff University γύρισε στην Ελλάδα. Έχει εργαστεί στους Νέους Φακέλους του ΣΚΑΪ, την Καθημερινή και τα τρία τελευταία χρόνια εργάζεται στην εκπομπή που παρουσιάζει στο ΣΤΑΡ ο Τάσος Τέλλογλου.
 • Εικόνα mpoutsi
  Σπούδασε θέατρο και κοινωνιολογία. Εργάστηκε σε εφημερίδες καλύπτοντας ελεύθερο και διεθνές ρεπορτάζ. Διετέλεσε αρχισυντάκτρια στα διεθνή στην Ελευθερία του Τύπου. Συνεργάστηκε με το ARD, τις εκπομπές Εξάντας & Φυλές της Αθήνας. Συνίδρυσε την εταιρεία παραγωγής Non Stop Media
 • Εικόνα ibratsiakou
  Δημοσιογράφος και παραγωγός με σπουδές στην Επικοινωνία και 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ΜΜΕ. Έχει πραγματοποιήσει έρευνες και αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, υπήρξε επικεφαλής του ελεύθερου ρεπορτάζ στο news247, ενώ αυτήν την περίοδο εργάζεται στον Alpha.
 • Εικόνα vassilisnanis
  Γεννήθηκα στη Λάρισα. Σπούδασα Δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο ΑΠΘ και συνέχισα με Μεταπτυχιακό στην Πολιτική Επικοινωνία και τα Νέα Μέσα στο ΕΚΠΑ. Έζησα τρία χρόνια στις Βρυξέλλες δουλεύοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σε αγγλόφωνα μέσα. Πάθος μου η Ευρωπαϊκή πολιτική.
 • Εικόνα nanou
  Σπούδασε δημοσιογραφία και έκανε μεταπτυχιακό στις Πολιτικές Επιστήμες στο ΑΠΘ. Ασχολείται με το πολιτιστικό ρεπορτάζ. Δούλεψε ως ρεπόρτερ και αρχισυντάκτρια στις εφημερίδες Αγγελιοφόρος και Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη και συνεργάστηκε με περιοδικά.
 • Εικόνα nikolaidis
  Γεννήθηκε στον Χολαργό στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Από το 2007 εργάζεται ως δημοσιογράφος στο περιοδικό BHMagazino. Από το 2015 συνεργάζεται με τον οργανισμό έρευνας και ανάλυσης διαΝΕΟσις.
 • Εικόνα panagiotopoulos
  Έχει ζήσει και εργαστεί στον τομέα της επικοινωνίας σε Λονδίνο, Ουάσινγκτον και Βρυξέλλες. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στο Quartz, το CityMetric του Νew Statesman, στο Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Δημοσιογραφίας, το οpenDemocracy, το Wired, την Copenhagen Post, και το HowWeGetToNext.
 • Εικόνα papadimitriou
  Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στην Αθήνα και Publishing στην Σκωτία. Από το 1993 εργάζεται στο Βήμα και πλέον είναι αρχισυντάκτρια στο ΒΗΜAgazino. Έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά Ταχυδρόμος, 01, ΚΛΙΚ κ.ά. To 2010 εκδόθηκε το βιβλίο της «Ανθολόγιο ανορθόδοξης ζωής» (εκδ. Ποταμός).
 • Εικόνα papanastasoulis
  Εργάστηκε στην Ελευθεροτυπία, από το 1998 έως την ημέρα αναστολής της έκδοσης, ως ανταποκριτής Βόρειας Ελλάδας. Πραγματοποίησε συνεργασίες με εφημερίδες (Αδέσμευτος Τύπος, Realnews, Δημοκρατία, ThessNews κ.ά.) το τηλεοπτικό τμήμα του Associated Press και την ιστοσελίδα voria.gr.
 • Εικόνα paschalidou
  Έχει συνεργαστεί με το Βήμα, την Καθημερινή και τον Εξάντα. Το The Prism GR2011, το πρώτο web documentary στην Ελλάδα, κέρδισε βραβεία Webby και Pictures of the Year. Η ταινία Kismet, σε συμπαραγωγή με το Al Jazeera και το ARTE πήρε το 2ο βραβείο στο Φεστιβάλ του Άμστερνταμ.
 • Εικόνα patsoukas
  Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1977 στην Αθήνα. Εργάζεται ως ανταποκριτής στη Μόσχα για την τηλεόραση του ΑΝΤ1, τον όμιλο της Real Group και το Sigma TV της Κύπρου, ενώ κατά διαστήματα αρθργογραφεί και στο Protagon.
 • Από την δεκαετία του ’90 εργάζεται ως αρχισυντάκτης και αρθρογράφος σε διάφορα μέσα, όπως 01, ΚΛΙΚ, (Symbol), Καθημερινή, Τα Νέα, LIFO. Έχει εργαστεί ως μουσικός παραγωγός σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.
 • Δημοσιογράφος σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα από το 1994, βλέπει το πολιτιστικό ρεπορτάζ μέσα από το βλέμμα της πολιτικής και της έρευνας. Από το 1999 εργάζεται στην εφημερίδα Καθημερινή.
 • Εικόνα raptis
  Σπούδασε γλωσσολογία στα Φιλολογικά Τμήματα του ΕΚΠΑ και του ΑΠΘ. Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2000, ασχολούμενος με διεθνή θέματα (Απογευματινή, το skai.gr, περιοδικές εκδόσεις, Κεφάλαιο, capital.gr), καθώς και τον Αθήνα 9,84, όπου παρουσιάζει την εκπομπή "Ω, τι κόσμος!".
 • Εικόνα sidiropoulou
  Συνεργάζεται με περιοδικά γράφοντας κυρίως για πολιτιστικά, γαστρονομία και ταξίδια. Διδάσκει δημοσιογραφία στο ANT1 Media Lab και στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
 • Εικόνα siouti
  Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία και Επενδυτή, στα ραδιόφωνα Flash 961, Alpha 989 και Αθήνα 984 και σε περιοδικά. Έχει κάνει αποστολές σε Βαλκάνια, Παλαιστίνη, Ιράκ και Σερβία. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με τα ThePressProject, Newpost, TVXS.
 • Εικόνα souki
  Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ, αλλά από το δεύτερο χρόνο του πανεπιστημίου την απορρόφησε η δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί κυρίως σε οικονομικά φύλλα (Ναυτεμπορική, Κέρδος, κ.ά.). Τώρα εργάζεται ως επιχειρηματική συντάκτρια στο newmoney.gr.
 • Εικόνα spathari
  Από το 1997 καλύπτει θέματα για τη σύγχρονη ζωή και τον πολιτισμό, ενώ υπήρξε διευθύντρια σύνταξης και αρχισυντάκτρια σε γυναικεία περιοδικά. Στη documenta 14 εργάζεται ως Συντονίστρια των Εκθέσεων και υπεύθυνη των μουσικών παραγωγών.
 • Εικόνα estamatoukou
  Έγραψε το πρώτο της ταξιδιωτικό κείμενο για το ανδρικό περιοδικό GK της Καθημερινής το 2007 ως freelancer, ενώ το πρώτο της χρονογράφημα δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Απογευματινή την ίδια χρονιά. Αν και ήθελε να ταξιδεύει και να γράφει βιβλία την κέρδισε το ρεπορτάζ και η έρευνα.
 • Εικόνα stergiou
  Γεννήθηκε το 1992. Σπούδασε Νομικά στη Νομική της Αθήνας και έκανε μεταπτυχιακό στην Οικονομική Ανάλυση του Δικαίου στη Νομική της Ουτρέχτης. Έχει γράψει μία συλλογή διηγημάτων με τίτλο Μπλε Υγρό (2017). Κείμενα της φιλοξενούνται στο The books journal. Ζει στην Αθήνα.
 • Εικόνα tzallas
  Είναι δημοσιογράφος. Eργάζεται σε think tank στο Λονδίνο, και παράλληλα αρθρογραφεί σε ελληνικά και βρετανικά μέσα αναλύοντας την πολιτική επικαιρότητα. Από τις εκδόσεις Επίκεντρο κυκλοφορεί το βιβλίο του με τίτλο "Brexit, Ευρώπη και Ελλάδα".
 • Εικόνα tzani
  Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο ΕΚΠΑ και τώρα κάνει το μεταπτυχιακό της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο σ’ έναν τομέα που πάντα την ενδιέφερε, αυτόν της Εγκληματολογίας. Κείμενα της έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα ελληνικά sites.
 • Εικόνα tziomaki
  Γεννήθηκε το 1998 στην Άρτα. Eισήχθη το 2016 στο Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού στο Παντείο Πανεπιστήμιο λόγω της σαγήνης που της προκαλούν τα media και ο κόσμος της πληροφόρησης. Κάνει τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία και φιλοδοξεί να ασχοληθεί με το ντοκιμαντέρ.
 • Έχει σπουδάσει φιλολογία και γλωσσολογία και αρθρογραφεί για ζητήματα πολιτιστικής πολιτικής. Έχει μεταφράσει και έχει επιμεληθεί βιβλία λογοτεχνίας, φιλοσοφίας και σύγχρονης τέχνης, με την οποία έχει συχνά αμφιλεγόμενη σχέση.
 • Εικόνα tratsa
  Εργάζεται στο Βήμα από το 1993, όπου καλύπτει θέματα για το περιβάλλον, τη χωροταξία και την πολεοδομία, την ενέργεια και την αγροτική ανάπτυξη. Έχει ταξιδέψει για ρεπορτάζ σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Έχει εργαστεί σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, και περιοδικά.
 • Εικόνα dtriantafillou
  Εργάστηκε για 10 χρόνια στην Athens Voice. Συνεργάστηκε με κυριακάτικα, αλλά και free press περιοδικά (Βημαgazino, Κ, Γεωτρόπιο, κ.ά) και το site www.monopoli.gr. Τα τελευταία 4 χρόνια συνεργάζεται ως παραγωγός/fixer με μεγάλους δημοσιογραφικούς οργανισμούς του εξωτερικού.
 • Εικόνα tsirabidis
  Ζει στη Θεσσαλονίκη και ολοκληρώνει τις σπουδές του στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το Danish School of Media Journalism. Έχει συνεργαστεί με το ελληνικό και το αμερικανικό VICE καθώς και με το Munchies.
 • Εικόνα filippatos
  Έχει φοιτήσει στην Αρχιτεκτονική του ΕΜΠ. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον περιοδικό Τύπο -ΕΝΑ, Αθηνόραμα, στις εφημερίδες Μεσημβρινή και Ελεύθερος, στην Ελευθεροτυπία για 24 χρόνια, όπου διετέλεσε και διευθυντής σύνταξης στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και αρχισυντάκτης στο Καρφί
 • Θοδωρής Χονδρόγιαννος
  Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πήρε το δημοσιογραφικό βάπτισμα του πυρός στην Popaganda. Εργάστηκε στο γερμανικό κανάλι Offener Kanal και το Vice και συνεργάζεται ως fixer/producer με διεθνή ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ. Έχει ασχοληθεί με το βίντεο και τη φωτογραφία.
 • Εικόνα mhoukli
  Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της περιπέτεια από την ΕΡΤ3. Στη συνέχεια αναζήτησε νέες συγκινήσεις στην Αθήνα, αρχικά στο Mega, πάλι στην ΕΡΤ και έως τον Ιανουάριο του 2017 στον Αnt1. Έχει τιμηθεί μεταξύ άλλων με το βραβείο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων "Κωνσταντίνος Καλλιγάς".
 • Εικόνα Psallas
  Σπούδασε οικονομικά στο ΠΑΠΕΙ και έκανε μεταπτυχιακά στο University of Bristol. Εργάστηκε ως οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και Εξπρές. Το 2008 εκδόθηκε το βιβλίο του “Πολύ πιθανό αλλά όχι αποδεδειγμένο, Κυνηγώντας την υγιεινή διατροφή”.
 • Εικόνα psara
  Σπούδασε στο Αριστοτέλειο και το ΕΚΠΑ και εκπονεί διδακτορικό στο Πάντειο. Έχει δουλέψει για το "Έθνος", την πρωινή εκπομπή του MEGA και το "Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα" της ΕΡΤ. Μετά μια 3ετή θητεία στο αστυνομικό ρεπορτάζ, σήμερα ζει στις Βρυξέλλες, απ’ όπου στέλνει ανταποκρίσεις.