ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Μετά τους Σαουδάραβες στον Αντέννα και τον Ιβάν Σαββίδη στο Open, ένας Σέρβος με μαλτέζικο διαβατήριο εισβάλλει στο ελληνικό τηλεοπτικό/τηλεπικοινωνιακό τοπίο.
Πέμπτη 05/01/2023

Τα παιδιά στο Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης γνωρίζουν εδώ και χρόνια πως οι μέρες τους στα ιστορικά πέτρινα κτίρια είναι μετρημένες. Τώρα η Αρχιεπισκοπή προχωρά με γοργά βήματα τη μίσθωση του ακινήτου σε επενδυτή, παρά το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται να γίνει ξενοδοχείο.
Παρασκευή 23/12/2022

Πνιγμένα στα χρέη, τα Ναυπηγεία Ελευσίνας αναζητούν σχέδιο διάσωσης για να μην βουλιάξουν αύτανδρα. Ποια λύση προκρίνεται, τι ζητά ο ενδιαφερόμενος επενδυτής, ποιες αιρέσεις βάζει και σε πόσους αιώνες θα πληρωθεί το Πολεμικό Ναυτικό.
Τρίτη 12/10/2021

Τι πραγματικά περιλαμβάνει το business plan της κοινοπραξίας των Ισραηλινών για το restart της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων και σε ποια έργα και προγράμματα ποντάρουν οι τελευταίοι για να φέρουν έσοδα άνω των 4 δισ. ευρώ στη νέα ΕΛΒΟ;
Δευτέρα 18/01/2021

Ένας από τους «μνηστήρες» για το περιουσιακό στοιχείο του Δημοσίου φαίνεται να είναι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, που εκδήλωσε ενδιαφέρον στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ μέσω κυπριακής εταιρείας συμφερόντων και ελέγχου του.
Σάββατο 24/10/2020

Στην ιδιοκτησία της πρώτης ιδιωτικοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ, στην Κέρκυρα, ξέσπασε πριν λίγες μέρες μια φωτιά με πέντε εστίες. Το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής δεν έχει ολοκληρώσει τις έρευνές του, ώστε να είναι σαφές τι κάηκε και πώς ήταν χαρακτηρισμένο. Παρόλα αυτά, ο τοπικός δήμος ζητά να κηρυχθούν τα καμένα αναδασωτέα.
Παρασκευή 21/08/2020