ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πυρετώδεις έρευνες επί 1,5 χρόνο από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, τη Europol και αστυνομικές αρχές σε επτά ευρωπαϊκές χώρες, οδήγησαν σε 105 συλλήψεις, αρκετές στην Ελλάδα, και την εξάρθρωση μίας εγκληματικής οργάνωσης που κατάφερε να κλέψει σχεδόν 12 εκατ. ευρώ από αμερικανικές τράπεζες.
Πέμπτη 11/02/2021

Σήμερα 7 Οκτωβρίου ανακοινώνεται η απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, για το αν δηλαδή θα καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση ένα πολιτικό κόμμα που βρέθηκε επί χρόνια στην ελληνική Βουλή.
Τετάρτη 07/10/2020

Τα μέτρα για την πανδημία βάζουν εμπόδια στον δρόμο των εγκληματικών οργανώσεων, που προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες, ενώ παράλληλα κοιτάζουν μπροστά και ονειρεύονται μεγάλα κέρδη, πάνω στα κοινωνικά και οικονομικά συντρίμμια που θα δημιουργηθούν. Τέσσερις ειδικοί στο οργανωμένο έγκλημα, που είτε το έχουν αντιμετωπίσει είτε το μελετούν, μιλούν στο inside story.
Παρασκευή 08/05/2020

Κυβερνοεγκληματίες και κοινοί απατεώνες με γρήγορα αντανακλαστικά έχουν μετατρέψει την κρίση του κορονοϊού σε ευκαιρία για την τσέπη τους.
Παρασκευή 10/04/2020

Φθηνό αλκοόλ από τη Βουλγαρία για την παρασκευή αυτοσχέδιων ποτών-«μπόμπα» σε κρυφά εργαστήρια της Αττικής εισήγαγε παράνομα στη χώρα κύκλωμα λαθρεμπόρων, που εξάρθρωσε η Οικονομική Αστυνομία.
Πέμπτη 05/03/2020

Μυστική έρευνα της Αστυνομίας, που διεξήχθη τον περασμένο Σεπτέμβριο, αποκάλυψε κύκλωμα μαστροπών που έλεγχε δέκα οίκους ανοχής στην οδό Φυλής κι αλλού στο κέντρο της Αθήνας. Τον φάκελο της υπόθεσης, που περιέχει τις μαρτυρίες των γυναικών που έπεσαν θύματα trafficking, φέρνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το inside story.
Πέμπτη 30/01/2020