ΒΟΥΛΗ

Πάνω από το 36% των άρθρων του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου που κατατέθηκε στη Βουλή δεν αναρτήθηκαν ποτέ σε δημόσια διαβούλευση. Κάποια από τα άρθρα που «ξέφυγαν» και οι διαμαρτυρίες των φορέων.
Πέμπτη 30/04/2020

Ως αξιωματική αντιπολίτευση, η ΝΔ κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για κατάθεση εκπρόθεσμων και άσχετων τροπολογιών. Σήμερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη ρυθμίζει σημαντικά ζητήματα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Τρίτη 10/09/2019

Μια κρυψώνα υποκρισίας και συμφερόντων για κυβερνήσεις, αντιπολιτεύσεις, πρυτανικές αρχές, καθηγητές, φοιτητικές παρατάξεις και κόμματα. Η μόνη που μένει διαχρονικά από έξω είναι η αναβάθμιση των πανεπιστημίων.
Σάββατο 10/08/2019

Λίγες ώρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουμε συνολικά και συγκεντρωτικά τα «έργα και τις ημέρες» της απερχόμενης Βουλής, μέσα από ποσοτικά δεδομένα της ιστοσελίδας Vouliwatch.
Σάββατο 06/07/2019

Με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ και του Ποταμιού κυρώθηκαν από τη Βουλή οι νέοι κώδικες, ο ποινικός κι εκείνος της ποινικής δικονομίας.
Παρασκευή 07/06/2019

H ελληνική πολιτική σκηνή δεν σταματάει να εκπλήσσει. Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, η κομματική αντιπαράθεση οδηγεί στη δημοσιοποίηση περιστατικών με πρωταγωνιστές υπουργούς της κυβέρνησης και διαπλεκόμενους με το πολιτικό σύστημα επιχειρηματίες και πρώην διπλωμάτες.
Δευτέρα 22/04/2019