Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
21'
Κείμενο:
cer4faces.jpg

Οι 48 ώρες και τα τέσσερα πρόσωπα που πυροδοτούν το προεκλογικό σκηνικό

H ελληνική πολιτική σκηνή δεν σταματάει να εκπλήσσει. Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, η κομματική αντιπαράθεση οδηγεί στη δημοσιοποίηση περιστατικών με πρωταγωνιστές υπουργούς της κυβέρνησης και διαπλεκόμενους με το πολιτικό σύστημα επιχειρηματίες και πρώην διπλωμάτες.

Η συνέντευξη την Πέμπτη του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει ανοικτά μέτωπα με τη δικαιοσύνη, και η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής για την άρση ασυλίας των βουλευτών Αριστείδη Φωκά (ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων), Μάριου Σαλμά (Νέα Δημοκρατία) και Ανδρέα Λοβέρδου (Κίνημα Αλλαγής), όπως επίσης και η επερώτηση του προέδρου του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου την Παρασκευή, προς τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κατρούγκαλο για τις βίζες που εξέδιδε το υπουργείο επί ημερών του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, δίνουν νέα τροπή και πρόσθετη ένταση στο ήδη τεταμένο προεκλογικό κλίμα.

Οι καταγγελίες και αποκαλύψεις που έκανε ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης στη ραδιοφωνική συνέντευξή του στον real fm και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, για τις πιέσεις και «προτροπές» του Μαξίμου τον Σεπτέμβριο του 2016 κατά τη διαδικασία του διαγωνισμού πλειοδοσίας για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και κατά την αγορά από τον επιχειρηματία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη («Βήμα», «Νέα» και in.gr), αιφνιδίασαν την κυβέρνηση καθώς αφορούσαν ονομαστικά τόσο τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού και υπουργό

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη