Υπόθεση ELFE-ΔΕΠΑ

Στο τελευταίο ρεπορτάζ για την ELFE τον περασμένο Ιούνιο, το inside story προσπάθησε να ξετυλίξει το «κουβάρι» τουλάχιστον 19 εταιρειών που εντόπισε εντός κι εκτός ελληνικών συνόρων, οι οποίες σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τα λιπάσματα Καβάλας. Έξι μήνες μετά, τρεις νέες εταιρείες –σε Ελλάδα, Κύπρο και Βρετανικές Παρθένες Νήσους– ήρθαν να προστεθούν σε αυτό το σύνθετο πλέγμα.
Παρασκευή 17/01/2020

Δεκάδες εγχώρια και αλλοδαπά νομικά πρόσωπα (κυπριακά και offshore) έχουν στηθεί γύρω από τη δραστηριότητα της υπερχρεωμένης ELFE. Σε αυτό το πλέγμα δεν περνά απαρατήρητη η επαγγελματική σχέση με άτομα και καταστάσεις που συνδέονται με την Εκκλησία.
Τρίτη 25/06/2019

To inside story ασχολείται με την πολύκροτη υπόθεση των χρεών της ELFE προς τη ΔΕΠΑ και κυρίως με τον τρόπο με τον οποίον έχει στηθεί η δομή των εταιρειών γύρω και πίσω από την ELFE, δηλαδή με τον λαβύρινθο των δεκάδων νομικών προσώπων σε Κύπρο, Μάλτα, Παναμά και Βρετανικές Παρθένες Νήσους.
Τρίτη 11/06/2019

Ελεγκτικές εταιρείες έχουν κληθεί να καταθέσουν προτάσεις για να αναλάβουν τη διοίκηση της ELFE και να βρεθεί τρόπος ανάκτησης μέρους των οφειλών, που φθάνουν τα 130 εκατ. ευρώ.
Παρασκευή 29/03/2019

Τα ερωτήματα των 37 βουλευτών της ΝΔ έμειναν αναπάντητα.
Σάββατο 22/12/2018

Στην τετράωρη «εξομολόγηση» που έκανε χθες ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ, Θεόδωρος Κιτσάκος, για τα χρέη που φορτώθηκε η ΔΕΠΑ από μία εταιρεία του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, προσπάθησε να διαχύσει την ευθύνη στους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης και στην προηγούμενη ηγεσία, πολιτική και εταιρική.
Τετάρτη 14/11/2018