ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ποιες είναι οι στρατηγικές του πολιτικού Ισλάμ στην Ευρώπη και πώς χρηματοδοτείται; Γιατί δεν ακούγονται αρκετά οι φιλελεύθεροι μουσουλμάνοι και ποιοι– επιχειρούν να φιμώσουν κάθε κριτική; Η Σαΐντα Κέλερ Μεσαλί, μια από τις γνωστότερες φωνές κατά του πολιτικού Ισλάμ στην Ευρώπη, μιλάει στο inside story.
Τετάρτη 18/11/2020

Η 3η Οκτωβρίου είναι η μέρα της γερμανικής ενοποίησης και το inside story μιλά με την Ίνες Γκάιπελ, μία από τις πιο γρήγορες γυναίκες στον κόσμο κι ένα από τα χιλιάδες θύματα της Ανατολικής Γερμανίας, για το υποχρεωτικό ντόπινγκ, το κυνηγητό από την Στάζι, τον πατέρα της που ήταν πράκτορας και τη χώρα που «είναι ακόμα εδώ».
Πέμπτη 03/10/2019

Ο διάσημος κλασικιστής Ντάνιελ Μέντελσον μιλά στην Ιωάννα Κλεφτόγιαννη για τη σημασία του να ανακαλύψουμε ξανά τους κλασικούς, με πρώτους τον Όμηρο και τους τραγικούς ποιητές, ως πολύτιμους οδηγούς για τη ζωή, ιδίως στον σημερινό κόσμο των social media και της πόλωσης.
Δευτέρα 09/09/2019

Ο μουσικολόγος και συλλέκτης που επανέφερε στο προσκήνιο τη δημοτική μουσική της Ηπείρου μιλά στο inside story.
Δευτέρα 19/08/2019

Η παιδική του ηλικία ήταν δύσκολη, η εφηβεία μαρτύριο. Κι όμως κατόρθωσε, χάρη στο πείσμα του και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, να μετατρέψει την τυφλότητά του σε πλεονέκτημα. Σκαρφάλωσε σε πανύψηλα βουνά, έτρεξε μαραθωνίους και ποδηλάτησε, συμμετείχε σε Iron-man και τρίαθλο, έπιασε οδηγώντας 322,52 χλμ./ώρα και τώρα στοχεύει να πιλοτάρει τζάμπο τζετ.
Τρίτη 07/05/2019

Μία αποκλειστική συνέντευξη με τον επικεφαλής των Κέντρων Καινοτομίας της Cisco, Νίκο Χρυσό. Ποιες τεχνολογίες θα διαμορφώσουν το μέλλον μας; Πόσο εύκολο είναι να προβλέψει κανείς τις ραγδαίες εξελίξεις; Και μπορεί η Ελλάδα να ακολουθήσει το τρένο της εξέλιξης;
Τετάρτη 27/02/2019