ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Η εισαγγελία ασκεί δίωξη στον Φίλιππο Βρυώνη, που δηλώνει άπορος και η εγγύησή του μειώνεται. Την ίδια στιγμή όμως, πουλάει το κανάλι Ε –μέσω ενός Μολδαβού– στην κυπριακή εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη, για 14,3 εκατομμύρια. Οι μέρες του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες έφτασαν. Και η αυλαία άνοιξε με παράδοξα γεγονότα.
Δευτέρα 04/12/2017

Τρεις άνδρες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο υπουργός Νίκος Παππάς και ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ Αθανάσιος Ράντος καθόρισαν την έκβαση της μάχης για τις τηλεοπτικές άδειες. Ένα τρίγωνο εξουσίας με συγκρούσεις, προσπάθειες προσέγγισης αλλά και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Στο τέλος κέρδισε ο δικαστής.
Τετάρτη 16/11/2016

Από τον αποκλεισμό του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα ως τη διάταξη για το «μαύρο στα κανάλια», η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε 40 μέρες αγωνίας για εκείνο που φαίνεται να θεωρεί κεντρικό διακύβευμα της εξουσίας της: τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, της δικαιοσύνης και του κράτους. Ένα χρονικό του Τάσου Τέλλογλου.
Πέμπτη 20/10/2016

Πριν από δύο εβδομάδες, όλοι αναρωτιούνταν ποιο κανάλι θα κατάφερνε να πάρει τηλεοπτική άδεια. Σήμερα, το βασικό ερώτημα είναι αν ο διαγωνισμός που έγινε μπορεί να σταθεί, ή εάν θα καταπέσει μαζί με το μήνυμα της κυβέρνησης Τσίπρα περί δήθεν τακτοποίησης του τηλεοπτικού τοπίου, διασφάλισης της βιωσιμότητας και κοψίματος του ομφάλιου λώρου της διαπλοκής.
Σάββατο 17/09/2016

Τι γίνεται όταν η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει τον δικό της νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες; Το inside story συνεχίζει την κάλυψη του θέματος και αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τον έλεγχο του πόθεν έσχες των επιχειρηματιών που υπερθεμάτισαν, που φαίνεται πως δεν γίνεται καθόλου.
Παρασκευή 09/09/2016

Η κυβέρνηση έκανε τον διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες και πήρε προς το παρόν αυτό που ήθελε, δηλαδή τα λεφτά, ώστε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να πάει στη Θεσσαλονίκη και να τάξει άρτο. Όμως το κεφάλαιο των τηλεοπτικών αδειών δεν έχει κλείσει, ενώ έχει προκαλέσει αναστάτωση και ρήγματα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Παρασκευή 02/09/2016