Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
4'
Κείμενο:
untitled-1.jpg
[Gerasimos Domenikos/FOSPHOTOS]

Διπλή συμμετοχή στον διαγωνισμό για τις άδειες

Όποιος νομίζει ότι στον διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη (σήμερα θα γνωρίζουμε τους πλειοδότες) τα έχουμε δει όλα, πλανάται πλάνην οικτρά. Αποδεικνύεται ότι κάθε μέρα υπάρχει μία νέα έκπληξη.
[Gerasimos Domenikos/FOSPHOTOS]

Χθες ο Πάνος Κυριακόπουλος, κορυφαίο στέλεχος στις επιχειρήσεις του ομίλου Βαρδινογιάννη, πέρασε το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, όχι ως στέλεχος του Star (Νέα Τηλεόραση ΑΕ), όπως τον γνωρίζουν όλοι, αλλά ως εκπρόσωπος της νεοσύστατης εταιρείας Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου Ανώνυμη Εταιρεία-ITV CP. Η τελευταία συμμετέχει στον διαγωνισμό μαζί με τις άλλες επτά και διεκδικεί μίαν από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Ο ίδιος ήταν μέχρι πρότινος πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), εκπροσωπώντας τα συμφέροντα του Star.

Μέχρι τώρα, υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις της σύνδεσης του ομίλου Βαρδινογιάννη με την Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου Ανώνυμη Εταιρεία-ITV CP και τη μητρική της κυπριακή εταιρεία. Χθες ήρθε και η απόδειξη. Έτσι, ο Πάνος Κυριακόπουλος εμφανίστηκε να εκπροσωπεί την παραπάνω εταιρεία ενώ ένα άλλο στέλεχος του ομίλου Βαρδινογιάννη, ο Κάρολος Αλκαλάι, εμφανίστηκε να εκπροσωπεί τη Νέα Τηλεόραση, ιδιοκτήτρια του Star.

Οι εργαζόμενοι

Αυτήν την εικόνα είδαν και ορισμένοι εργαζόμενοι (τεχνικοί) στο κανάλι Star και αμέσως ο συνδικαλιστικός τους

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη