ΚΙΝΑ

Στην Ταϊβάν καταγράφονται περισσότερες ψευδείς ειδήσεις, θεωρίες συνωμοσίας και εκστρατείες προπαγάνδας από ό,τι οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Εκεί, όμως, οι πολίτες είναι στην πρώτη γραμμή της άμυνας. Δυο μέλη οργανώσεων κατά της παραπληροφόρησης μιλούν στο inside story.
Πέμπτη 25/05/2023

Ζούμε σε μια στιγμή βαθιών γεωπολιτικών ρήξεων και εξαιρετικής οικονομικής αβεβαιότητας. Το άρθρο αυτό δεν προσπαθεί να προβλέψει το μέλλον, αλλά να προετοιμάσει γι’ αυτό.
Παρασκευή 04/11/2022

Ένα βίντεο με ρατσιστικό περιεχόμενο εναντίον μικρών παιδιών από το Μαλάουι γίνεται αφορμή για να αναδειχτεί ο ρατσισμός κατά των μαύρων στην Κίνα.
Δευτέρα 01/08/2022

Ισορροπίες τρόμου, υποχρεώσεις και εξοπλισμοί δένουν τις τρεις μεγαλύτερες χώρες στην Ασία μεταξύ τους.
Τρίτη 15/03/2022

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι είναι κλεισμένοι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, η ελευθερία της έκφρασης και του Τύπου είναι ανύπαρκτη και το άγρυπνο μάτι του καθεστώτος παρακολουθεί τους πάντες. Ακόμη και τους ξένους αθλητές, που καλούνται να παίξουν με τους όρους που βάζει το Πεκίνο.
Πέμπτη 03/02/2022

Η Αλεξανδρούπολη αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη γεωπολιτική αξία στα μάτια της Αμερικής και της Ρωσίας, που διεκδικούν εκεί ερείσματα, παρουσία και επιρροή.
Παρασκευή 29/10/2021