ΚΙΝΑ

Τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή τη νήσο των 23 εκατομμυρίων κατοίκων, γύρω από την οποίαν ερίζουν οι δύο μεγαλύτερες στρατιωτικές δυνάμεις της υφηλίου;
Παρασκευή 04/06/2021

Χιλιάδες σελίδες από απόρρητα έγγραφα, εικόνες από δορυφόρο και αφηγήσεις επιζώντων μαρτυρούν ότι στην Κίνα βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα βίαιης αφομοίωσης εκατομμυρίων Ουιγούρων. Τι συμβαίνει στην Σιντζάνγκ; Μια αυτόπτης μάρτυρας, ακτιβιστές κι ερευνητές μιλούν στο inside story.
Τρίτη 19/01/2021

Πειραιά εσείς; Σύρο και Ελευσίνα εμείς. Εμπορευματοκιβώτια εσείς; Ναυπηγεία εμείς. Ο ανταγωνισμός ΗΠΑ-Κίνας για τις επενδύσεις στην Ελλάδα καλά κρατεί.
Τετάρτη 09/09/2020

Στο Χονγκ Κονγκ η δημοκρατία ψυχορραγεί. Ένας από τους γνωστότερους ακτιβιστές του κινήματος για τη δημοκρατία, αυτοεξόριστος σήμερα στο Λονδίνο, μιλάει στο inside story για τον διαβόητο νέο νόμο εθνικής ασφάλειας, που απειλεί να ενταφιάσει τις ατομικές ελευθερίες και να εγκαθιδρύσει καθεστώς φόβου.
Τρίτη 25/08/2020

Όσο γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες της ευρωπαϊκής αντίδρασης στην υγειονομική κρίση που ξέσπασε αρχικά στην Κίνα κι έπειτα στον υπόλοιπο κόσμο, τόσο φανερώνεται πως η ηγεσία και οι θεσμοί της ΕΕ δεν ήταν έτοιμοι να διαχειριστούν ένα τέτοιο γεγονός.
Τετάρτη 08/04/2020

Όλη η Ευρώπη αμφιταλαντεύεται για το αν θα ακολουθήσει τις συστάσεις των ΗΠΑ, που ζητούν να μην ανατεθεί στην κινεζική εταιρεία Huawei το στήσιμο του δικτύου 5G. Σύμφωνα με πληροφορίες του inside story, η ελληνική κυβέρνηση έχει δώσει διαβεβαιώσεις σε ανώτατο επίπεδο ότι δεν θα χρησιμοποιήσει την κινεζική εταιρεία.
Δευτέρα 02/12/2019