ΚΙΝΑ

Ένα βίντεο με ρατσιστικό περιεχόμενο εναντίον μικρών παιδιών από το Μαλάουι γίνεται αφορμή για να αναδειχτεί ο ρατσισμός κατά των μαύρων στην Κίνα.
Δευτέρα 01/08/2022

Ισορροπίες τρόμου, υποχρεώσεις και εξοπλισμοί δένουν τις τρεις μεγαλύτερες χώρες στην Ασία μεταξύ τους.
Τρίτη 15/03/2022

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι είναι κλεισμένοι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, η ελευθερία της έκφρασης και του Τύπου είναι ανύπαρκτη και το άγρυπνο μάτι του καθεστώτος παρακολουθεί τους πάντες. Ακόμη και τους ξένους αθλητές, που καλούνται να παίξουν με τους όρους που βάζει το Πεκίνο.
Πέμπτη 03/02/2022

Η Αλεξανδρούπολη αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη γεωπολιτική αξία στα μάτια της Αμερικής και της Ρωσίας, που διεκδικούν εκεί ερείσματα, παρουσία και επιρροή.
Παρασκευή 29/10/2021

Συστημικός αντίπαλος και οικονομικός ανταγωνιστής, ή μήπως εταίρος και συνεργάτης; Η κινεζική επιρροή συνεχίζει, παρά τα πισωγυρίσματα που υπέστη, να διχάζει το δυτικό μέτωπο.
Τετάρτη 22/09/2021

Αυτόν τον μήνα γιορτάζει τα 100ά του γενέθλια το μακροβιότερο και ισχυρότερο πολιτικό κόμμα στον κόσμο. Επικεφαλής του, ένας ηγέτης αποφασισμένος να αφήσει το στίγμα του όχι μόνο στην πατρίδα του των δισεκατομμυρίων ανθρώπων, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Ποιο είναι το όραμα του Σι Τζινπίνγκ;
Τετάρτη 21/07/2021