Ρεπορτάζ της Στιγμής

Τα Ρεπορτάζ της Στιγμής που συγκεντρώνουμε εδώ αποτελούν σύντομα άρθρα εκτός της κανονικής ροής του inside story, με πληροφορίες που κρίνουμε ότι χρήζουν άμεσης δημοσίευσης. Σχετίζονται συνήθως με έρευνες που μας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν και είναι ακόμα εν εξελίξει.

Το πράσινο χρώμα στον χάρτη θετικότητας και το βαθύ πράσινο στον χάρτη των διαγνωστικών ελέγχων του ευρωπαϊκού ECDC έδωσε σε όλους μας ένα μήνυμα ελπίδας για την πορεία της επιδημίας στη χώρα μας. Ανταποκρίνεται όμως στην πραγματικότητα;
Παρασκευή 23/04/2021

Επί 22 συναπτά έτη η Θεσσαλονίκη συζητά αν πρέπει να μετεγκατασταθεί η ΔΕΘ από τον χώρο στον οποίο βρίσκεται σήμερα. Ο τελευταίος εμφύλιος, που ξέσπασε αυτήν την εβδομάδα, τα έχει όλα: πολιτικές προεκτάσεις, προσωπικές πικρίες, τοπικούς και ευρύτερους ανταγωνισμούς.
Σάββατο 16/01/2021

Λυσάρι: Πού βλέπουμε τα αποτελέσματα, τι κοιτάμε στον χάρτη, ποιες είναι οι κρίσιμες πολιτείες, πότε θα μάθουμε τα αποτελέσματα.
Τρίτη 03/11/2020

Ένας από τους «μνηστήρες» για το περιουσιακό στοιχείο του Δημοσίου φαίνεται να είναι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, που εκδήλωσε ενδιαφέρον στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ μέσω κυπριακής εταιρείας συμφερόντων και ελέγχου του.
Σάββατο 24/10/2020

Είναι βέβαιο πως αρκετοί συμπολίτες μας δεν έχουν ανάγκη υποκίνησης, προκειμένου να πάνε ενάντια στον επιστημονικό λόγο που προκρίνει τη χρήση μάσκας ως μέσου αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού. Όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε ένα παράδειγμα «κινήματος» που ρίχνει λάδι στη φωτιά.
Τρίτη 22/09/2020