Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
3'
Κείμενο:
kentriki2.jpg

Πόσο πράσινη είναι η Ελλάδα στον επιδημιολογικό χάρτη;

Το πράσινο χρώμα στον χάρτη θετικότητας και το βαθύ πράσινο στον χάρτη των διαγνωστικών ελέγχων του ευρωπαϊκού ECDC έδωσε σε όλους μας ένα μήνυμα ελπίδας για την πορεία της επιδημίας στη χώρα μας. Ανταποκρίνεται όμως στην πραγματικότητα;

Στην τελική ευθεία για το άνοιγμα του τουρισμού στη χώρα μας, μία «ευχάριστη» είδηση μεταδόθηκε από πολυάριθμα εγχώρια ΜΜΕ.

Αυτές τις μέρες που υπάρχει ανάγκη για ξεκάθαρη ενημέρωση κι ανάλυση, το inside story προσφέρει όλα τα άρθρα γύρω από τον Covid-19 ελεύθερα σε όλους τους αναγνώστες.

#ΜένουμεΑσφαλείς: Ανακαλύψτε πάνω από 2.500 ρεπορτάζ και ιστορίες του inside story. Γραφτείτε για έναν μήνα δωρεάν EΔΩ.

«Πράσινη η Ελλάδα στον δείκτη θετικότητας του ECDC» είναι ο τίτλος που ανήγγειλε τη δημοσίευση των ενημερωμένων χαρτών του νέου χάρτη επιδημιολογικής κατάστασης του ECDC.

Image
pr1.jpg

Image
pr2.jpg

«Η χώρα μας διατηρεί μία εκ των κορυφαίων πανευρωπαϊκά επιδόσεων αναφορικά με την ημερήσια διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων» συνεχίζει το ρεπορτάζ, υπογραμμίζοντας την καλή επίδοση της χώρας μας και στο πεδίο των διαγνωστικών ελέγχων.

Και ποιος δεν έχει ανάγκη από ευχάριστες ειδήσεις; Όλοι μας. Κουραστήκαμε από την απαισιοδοξία, μπουχτίσαμε από τα κόκκινα και τα σκούρα κόκκινα που χρωματίζουν τους χάρτες μας. Αν μη τι άλλο, έχουμε ανάγκη από αισιόδοξα μηνύματα, και τι πιο αισιόδοξο από το πράσινο χρώμα; Ανταποκρίνεται όμως στην πραγματικότητα;

Όπως πράγματι βλέπουμε στον ιστότοπο του ECDC (Ευρωπαϊκό Κέντρο

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη