ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

​Μία φερόμενη ως διαφημιστική εταιρεία χωρίς γραφεία, σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας (αλλά με ένα κινητό που ταυτιζόταν με το κινητό επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ) και με ένα υποτυπώδες site, ξόδεψε περισσότερα χρήματα για προεκλογικές διαφημίσεις από κάθε πολιτικό κόμμα και μεμονωμένο υποψήφιο ξεχωριστά.
Τετάρτη 05/06/2019

Η Βρετανία ολοκλήρωσε την πλέον σουρεαλιστική εκλογική αναμέτρηση στη σύγχρονη ιστορία της. Εξέλεξε ευρωβουλευτές, ενώ έχει ήδη ψηφίσει έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τετάρτη 29/05/2019

Οι δύο μεγάλοι συνασπισμοί εξουσίας, το κεντροδεξιό Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και η κεντροαριστερή Συμμαχία των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών δεν έχουν την πλειοψηφία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μετά από 40 χρόνια, κάτι που ίσως ανοίξει τον δρόμο στον Μισέλ Μπαρνιέ να αναδειχθεί πρόεδρος της Κομισιόν.
Τρίτη 28/05/2019

Aν τα προγνωστικά για τις ευρωεκλογές επιβεβαιωθούν και η ακροδεξιά Λέγκα αναδειχτεί σε πρώτο κόμμα με διαφορά, δεν αποκλείεται ο αρχηγός της Ματέο Σαλβίνι να προκαλέσει πρόωρες εκλογές, με στόχο να απεγκλωβιστεί από την άβολη πλέον συμμαχία με το Κίνημα 5 Αστέρων και να αναζητήσει νέους, ομοϊδεάτες συμμάχους.
Πέμπτη 23/05/2019

Τα βιογραφικά των υποψηφίων των μικρότερων κομμάτων για την Ευρωβουλή παρουσιάζουν και αυτά τις ιδιαιτερότητές τους.
Τετάρτη 22/05/2019

«Mεγάλη των δικηγόρων σχολή» θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς 13 από τους 42 υποψηφίους έχουν σπουδάσει τη νομική επιστήμη, με την πλειοψηφία να την ασκεί.
Τρίτη 21/05/2019