ΚΥΠΡΟΣ

Όταν το μουσικό συγκρότημα του τραγουδιστή Νίκου Βέρτη εμβολιάστηκε νύχτα στο κέντρο όπου έπαιζε, κανείς τους δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια της υπόθεσης. Πρόκειται για μία σχεδόν κωμική ιστορία διεθνικής απατεωνιάς.
Τρίτη 15/11/2022

Έχουμε γράψει πολλές φορές πως η εταιρεία του Ταλ Ντίλιαν, που έφερε το λογισμικό Predator στη χώρα μας, ήρθε από την Κύπρο. Πώς όμως βρέθηκε εκεί και ποια ήταν η σχέση της με τους πολιτικούς και την αστυνομία του νησιού;
Δευτέρα 22/08/2022

Η μυστηριώδης ισραηλινή Intellexa, που συνδέεται με την παραγωγή και χρησιμοποίηση του παράνομου λογισμικού για παρακολουθήσεις στη χώρα μας, δεν είναι μία εταιρεία-φάντασμα στην Ελλάδα.
Τετάρτη 15/06/2022

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν επέβαλε τελικά κυρώσεις στην Τουρκία για την επιθετική συμπεριφορά των τελευταίων ετών, κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής που εξέτασε τις ευρωτουρκικές σχέσεις. Το ρεπορτάζ του Τάσου Τέλλογλου αναδεικνύει κάποιες από τις σταθμίσεις που έκαναν οι Ευρωπαίοι.
Πέμπτη 17/12/2020

Η Κύπρος επανεξέτασε τριάντα άτομα από εκείνα που είχαν πάρει διαβατήρια και φαίνεται ότι επτά από αυτά, μεταξύ των οποίων και ο «Μαλαισιανός επενδυτής» Τζο Λόου, δεν πληρούσαν τα κριτήρια του προγράμματος χορήγησης υπηκοότητας. Πώς όμως έφτασαν τα πράγματα μέχρι εδώ και ποιος γνώριζε τι;
Παρασκευή 23/10/2020

Ενώ η Άγκυρα παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και ασκεί έντονες πιέσεις στην Κυπριακή Δημοκρατία για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ της, ήρθε η ώρα να δούμε πόσο «αντέχει» στην πραγματικότητα το επιχείρημα περί γεωπολιτικής αναβάθμισης Αθήνας και Λευκωσίας μέσω των εξορύξεων.
Πέμπτη 07/11/2019