ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δεκαπέντε ημέρες πριν από την κρίσιμη γενική συνέλευση της Folli Follie, που θα κληθεί να εγκρίνει το σχέδιο εξυγίανσής της, εξετάζουμε τα αναπάντητα ερωτήματα και τις νέες πληροφορίες για το πώς η οικογένεια Κουτσολιούτσου κατάφερε να «εξαπατήσει» Ελεγκτικές Αρχές και πιστωτικά ιδρύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό για δύο δεκαετίες και να διατηρήσει τη θέση της άμεσα ή έμμεσα στη διοίκηση της εταιρείας.
Τετάρτη 24/02/2021

Η άνοδος, η πτώση και η επόμενη ημέρα της υπεραιωνόβιας οινοποιίας, που αλλάζει χέρια. Τα βασικά σημεία του σχεδίου εξυγίανσης και όσα οδήγησαν μέχρι εδώ: οι ενδοοικογενειακές διαμάχες, οι άστοχες επιχειρηματικές κινήσεις, η πλούσια ζωή και τα χαμένα 10 εκατ. ευρώ.
Πέμπτη 07/01/2021

Ο νόμος που ψηφίστηκε στα τέλη Οκτωβρίου από τη Βουλή, και αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το 2021, ευαγγελίζεται την εκκαθάριση εταιρειών-ζόμπι και την παροχή δεύτερης ευκαιρίας στους πτωχευμένους. Είναι όμως έτσι;
Δευτέρα 23/11/2020

Μία ελληνική εταιρεία είναι πίσω από τη δημιουργία της πλατφόρμας ασφαλείας που σταματά το κακόβουλο λογισμικό που εντοπίζεται σε κινητές συσκευές σε Αφρική, Λατινική Αμερική και Ασία.
Παρασκευή 04/09/2020

Μπορούν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας να στραφούν ενάντια στα διαμερίσματα που νοικιάζονται μέσω Airbnb; Ναι, αλλά το αποτέλεσμα, όπως δείχνουν δύο πρόσφατες δικαστικές υποθέσεις, μπορεί να είναι διαφορετικό κάθε φορά.
Δευτέρα 24/08/2020

«Ο θάνατος σου, η ζωή μου» είναι η λογική που πρυτανεύει στην παγκόσμια αγορά του ροδάκινου, όπου οι τιμές ρυθμίζονται εβδομαδιαία ανάλογα με την προσφορά και τη ζήτηση. Σε ποια θέση βρίσκεται η χώρα στον παγκόσμιο χάρτη και τι χρειάζεται για να εκτιμήσουν περισσότεροι το ελληνικό ροδάκινο;
Τετάρτη 19/08/2020