ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η άνοδος, η πτώση και η επόμενη ημέρα της υπεραιωνόβιας οινοποιίας, που αλλάζει χέρια. Τα βασικά σημεία του σχεδίου εξυγίανσης και όσα οδήγησαν μέχρι εδώ: οι ενδοοικογενειακές διαμάχες, οι άστοχες επιχειρηματικές κινήσεις, η πλούσια ζωή και τα χαμένα 10 εκατ. ευρώ.
Πέμπτη 07/01/2021

Ο νόμος που ψηφίσθηκε στα τέλη Οκτωβρίου από τη Βουλή, και αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το 2021, ευαγγελίζεται την εκκαθάριση εταιρειών-ζόμπι και την παροχή δεύτερης ευκαιρίας στους πτωχευμένους. Είναι όμως έτσι;
Δευτέρα 23/11/2020

Μία ελληνική εταιρεία είναι πίσω από τη δημιουργία της πλατφόρμας ασφαλείας που σταματά το κακόβουλο λογισμικό που εντοπίζεται σε κινητές συσκευές σε Αφρική, Λατινική Αμερική και Ασία.
Παρασκευή 04/09/2020

Μπορούν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας να στραφούν ενάντια στα διαμερίσματα που νοικιάζονται μέσω Airbnb; Ναι, αλλά το αποτέλεσμα, όπως δείχνουν δύο πρόσφατες δικαστικές υποθέσεις, μπορεί να είναι διαφορετικό κάθε φορά.
Δευτέρα 24/08/2020

«Ο θάνατος σου, η ζωή μου» είναι η λογική που πρυτανεύει στην παγκόσμια αγορά του ροδάκινου, όπου οι τιμές ρυθμίζονται εβδομαδιαία ανάλογα με την προσφορά και τη ζήτηση. Σε ποια θέση βρίσκεται η χώρα στον παγκόσμιο χάρτη και τι χρειάζεται για να εκτιμήσουν περισσότεροι το ελληνικό ροδάκινο;
Τετάρτη 19/08/2020

Προτού αποφασίσουμε αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα, θα πρέπει να μάθουμε ποιανού είναι το αυγό. Από τα 140 αυγά που καταναλώνει ο καθένας μας ετησίως, τα 42 εκτιμάται πως είναι άγνωστης προέλευσης, παρότι αγοράστηκαν ως ελληνικά.
Τετάρτη 08/07/2020