Ο Έλληνας που αντί να προβλέπει το μέλλον, το δημιουργεί

Μία αποκλειστική συνέντευξη με τον επικεφαλής των Κέντρων Καινοτομίας της Cisco, Νίκο Χρυσό. Ποιες τεχνολογίες θα διαμορφώσουν το μέλλον μας; Πόσο εύκολο είναι να προβλέψει κανείς τις ραγδαίες εξελίξεις; Και μπορεί η Ελλάδα να ακολουθήσει το τρένο της εξέλιξης;
Χρόνος ανάγνωσης: 
5
'
Ο Νίκος Χρυσός.

Ο Νίκος Χρυσός είναι ένας από τους έλληνες επιστήμονες, οι οποίοι όχι μόνο κατόρθωσαν να χτίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό, αλλά έφτασαν να θεωρούνται μεταξύ των κορυφαίων στον κλάδο τους. Με υπερεικοσαετή εμπειρία στις τηλεπικοινωνίες και τις νέες τεχνολογίες, σήμερα εργάζεται ως Διευθυντής Καινοτομίας της κορυφαίας εταιρείας IΤ και δικτύωσης Cisco για όλη την περιοχή EMEAR (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ρωσία). Η βάση του είναι στο Λονδίνο, αλλά ταξιδεύει σε όλον τον πλανήτη καθώς είναι ο επικεφαλής όλων των Κέντρων Καινοτομίας (Innovation Center) της εταιρείας.

Συναντήσαμε τον κ. Χρυσό στο περιθώριο του Cisco Live 2019 στη Βαρκελώνη, όπου εγκαινίασε το δέκατο τέταρτο Κέντρο Καινοτομίας. Παρά το πιεσμένο πρόγραμμά του, είχε την καλοσύνη να απαντήσει στις ερωτήσεις του inside story αναφορικά με το αντικείμενο της εργασίας του, που δεν είναι άλλο από την τεχνολογική καινοτομία και το πώς αυτή αλλάζει την καθημερινότητα όλων μας και διαμορφώνει το κοινό μας μέλλον.

Θέλεις να συνεχίσεις; Γίνε τώρα συνδρομητής

Eίσαι ήδη συνδρομητής; Συνδέσου εδώ

Eπίλεξε συνδρομή

Η ανεξάρτητη ερευνητική δημοσιογραφία, χωρίς διαφημίσεις, απαιτεί χρόνο, χρήματα και κόπο.
Πιστεύουμε όμως οτι αυτός είναι ο μόνος δρόμος, και ελπίζουμε να μοιράζεσαι την οπτική μας.

Ετήσια

€60 ανά έτος Γράψου τώρα
Κερδίζεις €12

Μηνιαία

€6 ανά μήνα Γράψου τώρα

Αν όλοι όσοι διάβαζαν τα άρθρα μας, μας στήριζαν το μέλλον μας θα ήταν ασφαλέστερο.

Θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα πρώτα;

Γράψου εδώ για να σου στέλνουμε ένα επιλεγμένο άρθρο την εβδομάδα δωρεάν.

Σας πείσαμε; Εμείς σας θέλουμε μαζί μας!
Χωρίς τους υποστηρικτές μας
δεν μπορούμε να υπάρχουμε.