ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Πώς μία μικρή ομάδα πολιτών στο Καστελόριζο κατάφερε να συντονιστεί και να καταφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, φρενάροντας ένα μεγάλο έργο στο λιμάνι τους.
Δευτέρα 20/03/2023

Το ακριβότερο νησί των Κυκλάδων καταστρέφεται μέρα με τη μέρα με τη συναίνεση της ελληνικής πολιτείας και του τοπικού δήμου. Και δεν φαίνεται να υπάρχει δρόμος επιστροφής.
Παρασκευή 17/03/2023

Ήταν τουλάχιστον τρεις οι φορές που κάποιοι –συμπεριλαμβανομένου του inside story– προσπάθησαν να ευαισθητοποιήσουν για το χρόνιο και επικίνδυνο πρόβλημα της έλλειψης σηματοδότησης στους ελληνικούς σιδηροδρόμους.
Πέμπτη 02/03/2023

Δώδεκα χρόνια μετά τα φιλόδοξα σχέδια του υπουργείου Περιβάλλοντος και του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας, η πρωτεύουσα γλείφει τις πληγές της.
Πέμπτη 08/12/2022

Θα κάνουμε πολύ καιρό ακόμα για να φτάσουμε στο σημείο να κυκλοφορούμε άνετα στην πόλη μας πάνω σε δύο τροχούς. Εκεί καταλήξαμε, αφού ακούσαμε τα λόγια και ερευνήσαμε τις πράξεις των αρμοδίων.
Πέμπτη 03/11/2022

Το inside story παρουσιάζει όλο το σχέδιο διάσωσης και εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας. Η προσπάθεια σωτηρίας, τα δυσθεώρητα χρέη, τι θα βάλει ο επενδυτής, σε πόσα χρόνια θα καλυφθούν τα ανοίγματα και ποιο το «κούρεμα» της διάσωσης.
Τετάρτη 02/11/2022