ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Οι ιστορίες των ουκρανών γιατρών που έχουν δει τη δημοσιότητα ρίχνουν φως στο πιο σκληρό πρόσωπο του πολέμου. Και μαρτυρούν ότι οι Ρώσοι στοχεύουν εσκεμμένα και συστηματικά τα ουκρανικά νοσοκομεία, τα ασθενοφόρα και τους γιατρούς.
Παρασκευή 27/05/2022

Σε καμία άλλη χώρα το παιχνίδι της Ρωσίας με το φυσικό αέριο δεν είναι τόσο «χοντρό» και εμφανές όσο στη Βουλγαρία.
Παρασκευή 13/05/2022

Τι συμβαίνει στα στρατόπεδα όπου οι Ρώσοι οδηγούν τους Ουκρανούς πριν τους εκτοπίσουν στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ρωσίας; Πόσα ορφανά είναι ανάμεσα στους εκτοπισμένους; Τι διηγούνται όσοι κατάφεραν να γυρίσουν πίσω; Τρεις Ουκρανοί μιλούν στο inside story.
Πέμπτη 12/05/2022

Οι Εσθονοί προετοιμάζονται για όλα τα σενάρια, έχοντας συνείδηση ότι η επιθυμία του Πούτιν για αυτοκρατορικές κατακτήσεις είναι υπέρμετρη – κάτι που, σύμφωνα με ειδικούς που μίλησαν στο inside story, η Δύση δεν έχει ακόμα αντιληφθεί.
Τρίτη 10/05/2022

Η γραβιέρα Νάξου είναι το πιο εμβληματικό προϊόν του νησιού, μαζί με την πατάτα, με φανατικούς σε όλη τη χώρα. Η εξαφάνισή της από τα ράφια πριν από μερικούς μήνες αποδείχτηκε πως δεν ήταν προσωρινό φαινόμενο, αλλά εκδήλωση σοβαρών προβλημάτων στην κτηνοτροφία της Νάξου και όχι μόνο.
Παρασκευή 06/05/2022

Η Κατερίνα Καλιούζνα, δημοσιογράφος της Svoi, αγωνίστηκε να βγει από τη Μαριούπολη την 20ή ημέρα της πολιορκίας από τον ρωσικό στρατό. Ζούσε στο υπόγειο, μαγειρεύοντας σε ανοιχτή φωτιά, κι έγινε μάρτυρας βομβαρδισμών από τα Γκραντ και ενός χτυπήματος από πύραυλο στο σπίτι της μητέρας της. Στο ημερολόγιό της, η Κάτια μιλάει για όσα πέρασε.
Σάββατο 30/04/2022