Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
12'
Κείμενο:
ceurine063_604280676.jpg
[Joe Raedle/Getty Images North America/AFP]

Τι είναι (και τι δεν είναι) η μεταβολομική

Μπορεί η ανάλυση των μεταβολιτών ενός ανθρώπου να οδηγήσει σε θεραπεία κάποιων παθήσεων; Ή είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλάμε για «ιατρική ακριβείας» με βάση τη μεταβολομική; Ένα θέμα που πρότειναν οι αναγνώστες του inside story.
[Joe Raedle/Getty Images North America/AFP]

Mετά από έξι μήνες με workshops, συναντήσεις και newsrooms, οι ιστορίες που προέκυψαν από συνδρομητές και αναγνώστες του inside story στο πλαίσιο του #YourStory3 δημοσιεύονται. Σήμερα παρουσιάζεται η δέκατη και τελευταία ιστορία, που ήταν ιδέα αναγνώστριας του inside story.


Το πρωί ξυπνάει για τη δουλειά πάντα στις εφτάμιση. Αφού φάει πρωινό, παίρνει μια κάψουλα Q10. Έπειτα μια καψούλα My Antistress 1. Έπειτα μία One a day Multivitamin. Μία Pure D3 0.2 ml. Μία L-Glutamine & Masticha Chios. Μία Vit C Incell. Και μια καψούλα Vit. E 400iu softgels Solgar.

Το μεσημέρι στη δουλειά, το φαγητό θα περιλαμβάνει σπάνια ψωμί και ζάχαρη, και αν περιέχει ζυμαρικά, θα είναι φτιαγμένα από όσπρια. Αφού φάει, θα πάρει ακόμη μια καψούλα Vit C Incell, την οποία θα συνοδεύσει με μια Easy Digest. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πιεί ένα φακελάκι My Minerals 1 που θα έχει ρίξει σε μισό λίτρο νερό. Και το βράδυ θα πάρει μια καψούλα Vit E 40iu softgels Solgar. Μια L-Glutamine & Masticha Chios. Και μια My Probiotics.

Το πρωί θα ξυπνήσει για την δουλειά στις εφτάμιση. Και πάλι απ’ την αρχή.

Η γνωριμία της Μαριάνθης με τη μεταβολομική

Για περίπου τρεις μήνες την περασμένη άνοιξη η Μαριάνθη, αναγνώστρια του

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη