Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
9'
Κείμενο:
cecreta3.jpg
Μονάδα επεξεργασίας κρέατος στην Creta Farms. [cretafarms.gr]

Στην Εισαγγελία ο φάκελος της Creta Farms

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms, για την περίοδο στην οποία στο τιμόνι της βρίσκονταν οι Αφοί Δομαζάκη. Ο φάκελός της βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Εισαγγελία.
Μονάδα επεξεργασίας κρέατος στην Creta Farms. [cretafarms.gr]

Εδώ και λίγες ημέρες, το πόρισμα της Deloitte Business Solutions, στο οποίο αποτυπώνεται η διαδρομή του χρήματος στην κρητική αλλαντοβιομηχανία επί ημερών των Μανώλη (Μάνου) Δομαζάκι και Κωνσταντίνου (Τάκη) Δομαζάκη, έχει διαβιβαστεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στην Εισαγγελία, όπως αναφέρουν στο inside story πηγές της εποπτικής αρχής.

Η εξέλιξη αυτή δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε επιπλέον έλεγχο στην εταιρεία. Μπορεί ακόμα να ζητηθεί να ανοιχθούν λογαριασμοί εταιρειών συμφερόντων των Αφών Δομαζάκη, προσωπικοί τους λογαριασμοί αλλά και συγγενικών τους προσώπων, και να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί:

  • τι ακριβώς είχε γίνει στην εταιρεία, η οποία περνά στον έλεγχο του Δημήτρη Βιντζηλαίου μετά από την απόφαση που εξέδωσε το Πρωτοδικείο Ρεθύμνου και
  • πόσο ζημιώθηκε το κράτος υπό το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς

Image
domazaki-adelfia.jpg
Οι Μάνος και Τάκης Δομαζάκης.

Στον φάκελο που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία, βασικό τεκμήριο αποτελεί το διακοσίων και πλέον σελίδων πόρισμα της Deloitte Business Solutions, στο οποίο η τελευταία εντοπίζει μεταξύ άλλων προβληματικές απογραφές αποθεμάτων, μεταφορά μετρητών εν μέσω capital controls από τα ταμεία της αλλαντοβιομηχανίας στην Κύπρο, υπερτιμολογήσεις, εικονικά

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη