Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
9'
Κείμενο:
cekonstantinos-boutaris-1280x1082.jpg
Ο Κωνσταντίνος Μπουτάρης.

Κλείνει ο κύκλος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Μπουτάρη στην ιστορική οινοποιία

Αλλαγή σελίδας για την οινοποιία Μπουτάρη, συμφερόντων της οικογένειας του Κωνσταντίνου Μπουτάρη. Μία αναδρομή στις τέσσερις διασώσεις της τελευταίας 25ετίας και τα δύο σχέδια εξυγίανσης υπό την αγοράστρια Premia Properties.
Ο Κωνσταντίνος Μπουτάρης.

Ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, στα γραφεία της δικηγορικής εταιρείας Σεραφείμ Σωτηριάδης & Συνεργάτες, ο Κωνσταντίνος Μπουτάρης, ο Κώστας Μαρκάζος από την πλευρά της Premia Properties και οι εκπρόσωποι των χρηματοοικονομικών πιστωτών της εταιρείας Μπουτάρη, έδωσαν τα χέρια για τη διάσωση της ιστορικής εταιρείας. Είχαν προηγηθεί πολύμηνες διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπλεκομένων μερών, οι οποίες κατέληξαν στην κατάθεση, το πρωί της Πέμπτης 31η Μαρτίου, στο Πρωτοδικείο Βέροιας των σχεδίων εξυγίανσης της Ι. Μπουτάρης & Υιος ΑΕ και της Ι. Μπουτάρης & Υιός Εταιρεία Συμμετοχών & Επενδύσεων ΑΕ.

Image
trygos.jpg
[Οινοποιεία Μπουτάρη]

Υπό την αίρεση επικύρωσης των σχεδίων εξυγίανσης από το αρμόδιο δικαστήριο, δηλαδή το Πρωτοδικείο της Βέροιας, με τη συμφωνία της 31ης Μαρτίου ο κύκλος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Μπουτάρη στην ιστορική οινοποιία κλείνει και ανοίγει μια νέα σελίδα, υπό την Premia Properties και την Sterner Stenhus Greece AB, βασικό μέτοχο της Premia. Η συμφωνία, για την οποία θα πρέπει να αποφασίσουν στις 21 Απριλίου και οι μέτοχοι της εισηγμένης στο ελληνικό χρηματιστήριο Μπουτάρης Συμμετοχών (η εταιρεία εισήλθε στο ΧΑ το 1987), προβλέπει τη μεταβίβαση μέρους του ενεργητικού και του παθητικού της και τη

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη