Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
8'
Κείμενο:
ce5067632.jpg
Το Χίλτον κλειστό, 9 Απριλίου 2020. [Αντώνης Νικολόπουλος/Eurokinissi]

Ξενοδοχεία: Μια «νεκρή» πόλη μες στην πόλη

Ενώπιος ενωπίω με την σκληρή πραγματικότητα βρίσκονται οι ξενοδόχοι. Η απόφαση της επανεκκίνησης είναι δύσκολη και το πλήγμα δύο φορές ισχυρότερο για τις μονάδες 12μηνης λειτουργίας.
Το Χίλτον κλειστό, 9 Απριλίου 2020. [Αντώνης Νικολόπουλος/Eurokinissi]

Για την Ευαγγελία Βενιέρη, που «τρέχει» το οικογενειακό πεντάστερο ξενοδοχείο 12μηνης λειτουργίας 12Months, στην Τσαγκαράδα του Πηλίου, η σεζόν ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο – παρά τις χαμηλές μέχρι στιγμής πληρότητες και τις επιβεβαιωμένες κρατήσεις για τον Ιούνιο. Η κ. Βενιέρη επέλεξε να μην ανοίξει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που θα «ήταν εύκολα λεφτά» όπως λέει, αλλά τώρα, γιατί έπρεπε να προετοιμαστεί η ίδια, η μονάδα και να εκπαιδευτούν τα 15 άτομα μόνιμο προσωπικό που απασχολεί, με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν αποφασισθεί.

Αυτές τις μέρες που υπάρχει ανάγκη για ξεκάθαρη ενημέρωση κι ανάλυση, το inside story προσφέρει όλα τα άρθρα γύρω από τον Covid-19 ελεύθερα σε όλους τους αναγνώστες.

#ΜένουμεΑσφαλείς: Ανακαλύψτε πάνω από 2.500 ρεπορτάζ και ιστορίες του inside story. Γραφτείτε για έναν μήνα δωρεάν EΔΩ

Αυτό είναι και το πρώτο σημαντικό milestone – δηλαδή η προετοιμασία, με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Εξίσου σημαντικό, για τελείως διαφορετικούς λόγους, είναι το πώς θα κυλήσει από εδώ και πέρα η χρονιά. Μέχρι στιγμής οι κρατήσεις για τον Ιούνιο παραμένουν χαμηλές, στο 20% της δυναμικότητας του ξενοδοχείου, αγγίζουν το 40% τον Ιούλιο και προσεγγίζουν το

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη