Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
8'
Κατηγορία:
infographic-figure-12oclock_cover.png

#YourStory2: Πες μας τι θέλεις να μάθεις

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου, στις 18:00 στο βιβλιοπωλείο Ιανός, Σταδίου 24 πραγματοποιήθηκε η τελική εκδήλωση που ανέδειξε τις τρεις προτάσεις που θα γίνουν άρθρα στο inside story.

Μετά την περσινή του επιτυχία, το #ΥourStory, που προκάλεσε το ενδιαφέρον της ερευνητικής ομάδας του The Membership Puzzle Project, συνεχίστηκε για δεύτερη χρονιά. Το #YourStory2 είναι μια πρωτοβουλία συμμετοχικής δημοσιογραφίας με στόχο την ενεργή εμπλοκή των αναγνωστών και τη συνδημιουργία άρθρων με τους συντάκτες του inside story.

Οι αναγνώστες είχαν την δυνατότητα να στείλουν έως και τις 5 Μαρτίου στο [email protected] ιδέες για θέματα που τους απασχολούν είτε στην καθημερινότητά τους, είτε σε ευρύτερο πλαίσιο (κοινωνικό, θεσμικό, πολιτικό, οικονομικό κ.α.).

Όλοι όσοι μας έστειλαν πρόταση ήταν καλεσμένοι στο workshop που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Μαρτίου, 17:30-20:00 στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν περίπου 50 αναγνώστες, οι οποίοι ανέπτυξαν, μαζί με τους δημοσιογράφους του inside story, την ιδέα τους: από την αξιολόγηση της πληροφορίας και την συγκέντρωση του υλικού και των απαραίτητων στοιχείων, στην παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης πρότασης για έρευνα.

Στη συνέχεια, επιλέχθηκαν οι έξι ιδέες για το επόμενο στάδιο, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τους αναγνώστες, με την καθοδήγηση των δημοσιογράφων του inside story, σε εκδήλωση η

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη