Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
7'
Κατηγορία:
arthroyourstory4.jpg

#YourStory: Πες μας τι θέλεις να μάθεις

Οι αναγνώστες μας έστειλαν το θέμα που τους ενδιαφέρει και οι συντάκτες του inside story το ερεύνησαν. Οι καλύτερες προτάσεις επιλέχθηκαν από το κοινό σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Μαΐου, στις 20:30, στο καφέ του ΙΑΝΟΥ, Σταδίου 24.

Με αφορμή τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου inside story, καλέσαμε τους αναγνώστες να προτείνουν θέματα που τους ενδιαφέρουν και θα ήθελαν να ερευνηθούν από τη συντακτική μας ομάδα.

Έξι από τα θέματα επιλέχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του inside story και παρουσιάστηκαν από τους εμπνευστές τους, με τη βοήθεια των συνεργατών του inside story, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Μαΐου, στις 20:30, στο καφέ του ΙΑΝΟΥ, Σταδίου 24, όπου το κοινό τελικά διάλεξε τις τρεις ιδέες που θέλει να καλυφθούν από τους δημοσιογράφους του inside story.

Πες μας τι θέλεις να μάθεις και θα το ερευνήσουμε!
Ένας χρόνος inside story.

Στόχος μας είναι να πάρουν και οι αναγνώστες μέρος στη σύσκεψη του inside story, η οποία ολοένα και πληθαίνει, καθώς προστίθενται δημοσιογράφοι με χρόνια εμπειρίας, αλλά και νέα πρόσωπα με φρέσκες ιδέες.

Οι έξι επιλαχόντες έλαβαν από μία ετήσια συνδρομή δώρο για τους ίδιους ή για κάποιο φίλο τους.

Διαδικασία συμμετοχής

 

1) Πες μας τι θέλεις να μάθεις!

Οι αναγνώστες έστειλαν την ιδέα τους με email στο [email protected] απαντώντας σύντομα στις παρακάτω ερωτήσεις (λιγότερο από μία σελίδα Α4):

  • Ποιο είναι το θέμα που σε απασχολεί; Τι έχει συμβεί;
  • Γιατί

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη