ΡΩΣΙΑ

Σε καμία άλλη χώρα το παιχνίδι της Ρωσίας με το φυσικό αέριο δεν είναι τόσο «χοντρό» και εμφανές όσο στη Βουλγαρία.
Παρασκευή 13/05/2022

Τι συμβαίνει στα στρατόπεδα όπου οι Ρώσοι οδηγούν τους Ουκρανούς πριν τους εκτοπίσουν στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ρωσίας; Πόσα ορφανά είναι ανάμεσα στους εκτοπισμένους; Τι διηγούνται όσοι κατάφεραν να γυρίσουν πίσω; Τρεις Ουκρανοί μιλούν στο inside story.
Πέμπτη 12/05/2022

Οι Εσθονοί προετοιμάζονται για όλα τα σενάρια, έχοντας συνείδηση ότι η επιθυμία του Πούτιν για αυτοκρατορικές κατακτήσεις είναι υπέρμετρη – κάτι που, σύμφωνα με ειδικούς που μίλησαν στο inside story, η Δύση δεν έχει ακόμα αντιληφθεί.
Τρίτη 10/05/2022

Ποιο είναι το φτωχό ορφανό που έγινε από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Γη; Ο επιδειξιομανής με τα τεράστια κότερα που χαρίζει δισεκατομμύρια σε φιλανθρωπίες, αυτός που έχει την εμπιστοσύνη και του Ζελένσκι και του Πούτιν;
Πέμπτη 05/05/2022

Η Κατερίνα Καλιούζνα, δημοσιογράφος της Svoi, αγωνίστηκε να βγει από τη Μαριούπολη την 20ή ημέρα της πολιορκίας από τον ρωσικό στρατό. Ζούσε στο υπόγειο, μαγειρεύοντας σε ανοιχτή φωτιά, κι έγινε μάρτυρας βομβαρδισμών από τα Γκραντ και ενός χτυπήματος από πύραυλο στο σπίτι της μητέρας της. Στο ημερολόγιό της, η Κάτια μιλάει για όσα πέρασε.
Σάββατο 30/04/2022

Το κύρος της ρωσικής εκκλησίας έχει καταρρακωθεί εντός του ορθόδοξου κόσμου, αλλά και πέραν αυτού.
Πέμπτη 28/04/2022