Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
11'
Κείμενο:
Αθήνα
[ANGELOS TZORTZINIS / AFP]

Τι θέλουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για την Αθήνα;

Τι θα κάνουν οι υποψήφιοι, αν εκλεγούν, για το Airbnb; Η ηχορύπανση είναι στην ατζέντα τους; Θα μειώσουν τα δημοτικά τέλη; Μια συγκριτική παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων για τον Δήμο της Αθήνας, σε 24 σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.
[ANGELOS TZORTZINIS / AFP]

Τι ονειρεύονται οι υποψήφιοι δήμαρχοι για την Αθήνα; Ποιες είναι οι προτεραιότητές τους και τι τους απασχολεί; Κάποια από τα προγράμματα είναι εξαιρετικά χρονοβόρο να διαβαστούν από κάποιον ολόκληρα, αν και αξίζει η προσπάθεια προκειμένου να διαμορφώσει κανείς άποψη. Για να σας βοηθήσουμε όμως, συγκεντρώσαμε μερικά θέματα που θεωρούμε σημαντικά για την Αθήνα σήμερα, όπως την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, τα αντιπλημμυρικά έργα, τα δημοτικά τέλη, το Airbnb κ.ά. και σας παρουσιάζουμε τις θέσεις του κάθε υποψηφίου πάνω σε αυτά, όπως καταγράφονται στα προεκλογικά προγράμματά τους, ή στα αρχεία όπου μας παρέπεμψαν οι παρατάξεις τους.

Ωραίες είναι οι προεκλογικές λαμπερές συνεντεύξεις, αλλά τελικά αυτό που μένει στο χαρτί και για το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να λογοδοτήσει ο επόμενος δήμαρχος, είναι οι υποσχέσεις που παρουσίασε στο προεκλογικό του πρόγραμμα.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι 

Σύμφωνα με την απόφαση ανακήρυξης υποψηφίων Δήμου Αθηναίων του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι οι εξής (σε παρένθεση η παράταξη στην οποίαν ανήκουν με λινκ στο πρόγραμμά της):

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη