Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
9'
Κείμενο:
cover-ritz.jpg
Με την ευκαιρία της ανακαίνισης του Ritz, το ξενοδοχείο ανέθεσε στον εικονογράφο Damien Cuypers να δημιουργήσει ένα πορτοφόλιο με την ιστορία του ξενοδοχείου.

The Ritz and Famous

Η Κοκό Σανέλ ζούσε σε μία από τις σουίτες του, η Κέιτ Μος γιόρταζε τα γενέθλιά της πάντα στο ίδιο δωμάτιο και ο Προυστ παρήγγειλε την αγαπημένη του μπύρα του Ritz από το νεκροκρέβατό του. To αγαπημένο δεύτερο σπίτι των ανθρώπων της μόδας και της διανόησης πριν τέσσερα χρόνια έκανε μια μεγάλη ενδοσκόπηση.
Με την ευκαιρία της ανακαίνισης του Ritz, το ξενοδοχείο ανέθεσε στον εικονογράφο Damien Cuypers να δημιουργήσει ένα πορτοφόλιο με την ιστορία του ξενοδοχείου.

Το μαρμάρινο συντριβάνι κελαηδά. Οι σερβιτόροι κινούνται με χάρη ανάμεσα στα τραπέζια. Ο ήλιος γλυκαίνει τα τραπέζια στον κήπο. Ο Βαλεντίνο πίνει το τσάι του με την fashion editor Ιζαμπέλα Μπλόου και τον ανερχόμενο σχεδιαστή καπέλων Φίλιπ Τρέισι με θέα την πλας Βαντόμ, την ώρα που η Μαντόνα, αθέατη ανάμεσα στους τέσσερις πανύψηλους μαύρους σωματοφύλακές της, συναντά στην είσοδο τον Ζαν Πολ Γκοτιέ για να βγουν μαζί το βράδυ.

Η Έλσα Μάξγουελ προσπαθεί να πείσει τον μετρ να της κλείσει τραπέζι για 200 άτομα το ίδιο βράδυ, την ώρα που μια πελάτισσα επιστρέφει το σατομπριάν που παρήγγειλε για το σκυλάκι της, δεν είναι ψημένο σύμφωνα με τα γούστα του.

Στο μπαρ ο Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ τρώει μια ορχιδέα πέταλο πέταλο, κατακτώντας έτσι μια εκθαμβωτική νεαρή και αφήνοντας παρακαταθήκη στους αρσενικούς θαμώνες του ξενοδοχείου το «κόλπο με την ορχιδέα».

Ο κληρονόμος των καταστημάτων Woolworth, Γούλι Ντόναχιου, μπαίνει στο λόμπι ακολουθούμενος από ένα πούμα το οποίο κρατά από το λουρί του, όλοι τον χαιρετούν ως συνήθως για να μην προκαλέσουν νευρικότητα στο αιλουροειδές.

Στο ballroom η 19χρονη Μαργκό Χέμινγουεϊ γιορτάζει το γάμο της με τον Έρολ Γουέτανσον της fast food αλυσίδας Wetson’s και

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη