Προς εκκαθάριση η ρουμάνικη City Insurance, στον αέρα χιλιάδες Έλληνες

Τι γίνεται όταν κρίνεται αφερέγγυα και αφαιρείται η άδεια λειτουργίας από μία ασφαλιστική εταιρεία του εξωτερικού με πελάτες και δικαιούχους αποζημίωσης στην Ελλάδα.
Χρόνος ανάγνωσης: 
11
'

«“Άγιο είχατε”, μας είπαν οι άνθρωποι που ήταν μπροστά μόλις βγήκα σοκαρισμένη από το αυτοκίνητο μαζί με τον γιο μου. Στο Χαϊδάρι, εκεί που είναι ο Κωτσόβολος, έπεσε μια νταλίκα πάνω μας την ώρα που κατευθυνόμουν προς Καβάλας. Το αυτοκίνητο σερνότανε μέσα στην λεωφόρο ενώ αυτός ο χρόνος μού φάνηκε αιώνας. Μόλις σταμάτησε –αφού έπεσα με την αντίθετη πλευρά σε ένα δέντρο και σταμάτησε η κυκλοφορία– εγώ γύρισα στον Κοστέλ και είπα “καλά είμαστε, μια χαρά είμαστε”, το είπα πολλές φορές. Ανέλαβε τις ευθύνες του ο οδηγός που παραλίγο να μας σκοτώσει, μόνο λίγο το χέρι μου στραμπούληξα και λίγες γρατζουνιές ο γιος μου. Ακόμα θυμάμαι το “Άγιο είχατε” από τους άλλους οδηγούς που ήταν μπροστά, δεν πιστεύω σε αγίους αλλά για τον γιο μου αύριο θα ανάψω ένα κερί στον Άγιο Παύλο της γειτονιάς μου, το αυτοκίνητο κατεστραμμένο».

Αυτό έγραψε στις 19 Απριλίου στο facebook η τρανς ακτιβίστρια (και προσωπική μου φίλη) Πάολα Ρεβενιώτη. Πέντε μήνες μετά δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από την αποζημίωση των σχεδόν 4.000 ευρώ που δικαιούται για το αυτοκίνητό της, που πήγε για παλιοσίδερα, και τη σωματική βλάβη που υπέστη. «Έχω μαραζώσει χωρίς το αυτοκίνητο, δεν μπορώ να πάω μία βόλτα. Χρειάζομαι αυτά τα λεφτά για να πάρω ένα νέο να κάνω τη δουλειά μου» μου έλεγε το περασμένο Σάββατο.

Θέλεις να συνεχίσεις; Γίνε τώρα συνδρομητής

Eίσαι ήδη συνδρομητής; Συνδέσου εδώ

Eπίλεξε συνδρομή

Η ανεξάρτητη ερευνητική δημοσιογραφία, χωρίς διαφημίσεις, απαιτεί χρόνο, χρήματα και κόπο.
Πιστεύουμε όμως οτι αυτός είναι ο μόνος δρόμος, και ελπίζουμε να μοιράζεσαι την οπτική μας.

Ετήσια

€60 ανά έτος Γράψου τώρα
Κερδίζεις €12

Μηνιαία

€6 ανά μήνα Γράψου τώρα

Αν όλοι όσοι διάβαζαν τα άρθρα μας, μας στήριζαν το μέλλον μας θα ήταν ασφαλέστερο.

Θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα πρώτα;

Γράψου εδώ για να σου στέλνουμε ένα επιλεγμένο άρθρο την εβδομάδα δωρεάν.

Σας πείσαμε; Εμείς σας θέλουμε μαζί μας!
Χωρίς τους υποστηρικτές μας
δεν μπορούμε να υπάρχουμε.