Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
9'
Κατηγορία:
Κείμενο:
dog.jpg

Πώς να προετοιμαστούμε για τον κορονοϊό

Αυτά είναι όσα προτείνουν οι ειδικοί της υγείας και οι preppers μπροστά στην περίπτωση εθελούσιας ή επιβεβλημένης καραντίνας. (Δεν απαιτείται το στοκάρισμα χαρτιών υγείας).

Καθώς το Twitter συμβούλευε τους 5.000 εργαζομένους του να δουλέψουν από το σπίτι, το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase ζήτησε να μην πάνε στο γραφείο όσοι θεωρούν τον εαυτό τους ευπαθή και η Google περιόρισε τα ταξίδια των υπαλλήλων της και ακύρωσε το μεγαλύτερο συνέδριο της χρονιάς για προγραμματιστές αφότου ένας εργαζόμενος της στη Ζυρίχη αποδείχθηκε θετικός στον ιό. Στη Βρετανία προετοιμάζονται για να εργαστούν από το σπίτι και στην Ιταλία κλείνουν προσωρινά σχολεία και πανεπιστήμια.

Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι παρουσιάζονται κρούσματα που δεν έχουν σχέση με άλλα, ενώ δεν έχει βρεθεί καν o πρώτος που νόσησε, ο «patient 0» καθώς ο Κινέζος που καταγράφηκε πρώτος δεν είχε σχέση με την αγορά που θεωρείται ύποπτη για τη μετάδοση του ιού από τα ζώα στον άνθρωπο. Αυτά τα σκόρπια κρούσματα σημαίνουν ότι δεν είναι εύκολο για τις αρχές να ελέγξουν τη μετάδοση και ότι πρέπει να εξεταστεί πολύ

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη