Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
13'
Κατηγορία:
Κείμενο:
anemvoliastos.jpg
[JOEL SAGET / AFP]

Οι περιπέτειες ενός ακουσίως ανεμβολίαστου

Τι γίνεται με όσους θέλουν διακαώς να κάνουν το εμβόλιο κατά της Covid-19, αλλά δεν είναι ασφαλές γι' αυτούς, για ιατρικούς λόγους; Το inside story συνομίλησε με έναν τέτοιο άνθρωπο, που μας περιέγραψε την καθημερινή ταλαιπωρία που υφίσταται.
[JOEL SAGET / AFP]

«Είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν πίστευα ποτέ ότι θα μου συνέβαινε. Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω με αυτήν την κατάσταση» λέει στο inside story ένας 40χρονος δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη και διδάσκων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, που εδώ και επτά μήνες υφίσταται μια καφκική πραγματικότητα, όπως την χαρακτηρίζει, εξαιτίας μιας σπάνιας πολυνευροπάθειας που εμφάνισε τρεις ημέρες μετά την πρώτη δόση εμβολίου για την Covid-19, που δεν του επιτρέπει να ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του.

Αυτές τις μέρες που υπάρχει ανάγκη για ξεκάθαρη ενημέρωση κι ανάλυση, το inside story προσφέρει όλα τα άρθρα γύρω από τον Covid-19 ελεύθερα σε όλους τους αναγνώστες.

#ΜένουμεΑσφαλείς: Ανακαλύψτε πάνω από 2. 500 ρεπορτάζ και ιστορίες του inside story. Γραφτείτε για έναν μήνα δωρεάν EΔΩ.

«Δεν μπορώ να μπω σε εσωτερικούς χώρους εστίασης και διασκέδασης, αλλά ακόμα και για εξωτερικούς χώρους εξαρτώμαι από το πότε θα ανέβει το rapid test στο σύστημα»

«Η σύνοψη είναι ότι η κοινωνική μου ζωή εξαρτάται από τον καιρό· αν δεν έχει καλό καιρό δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ούτε σε κλειστό αλλά ούτε και σε ανοικτό χώρο, όπως ισχύει για όλους όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό. Απλώς σε εμένα

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη