Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
15'
Κείμενο:
ceomiliapoula.jpg
Στιγμιότυπο από ομιλία του Κωνσταντίνου Πουλά.

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου Πατρών που στηρίζει τους αρνητές του εμβολίου για τον κορονοϊό

Πού σταματά η επιστημονική ελευθερία και πού αρχίζει η επιστημονική δεοντολογία; Η περίπτωση του αναπληρωτή καθηγητή του πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνου Πουλά.
Στιγμιότυπο από ομιλία του Κωνσταντίνου Πουλά.

«Αλίμονο αν κάποιος με κυνηγήσει γι' αυτά που είπα. [...] Εγώ επιστήμονας είμαι, μπορώ να λέω ό,τι θέλω», δήλωσε σε διαδικτυακή συνέντευξη που αναρτήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2022 ο αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας του τμήματος Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Κωνσταντίνος Πουλάς, απαντώντας στο ερώτημα αν είναι ένας από τους επιστήμονες που διώκονται για δηλώσεις και ισχυρισμούς που έχουν διατυπώσει και είναι «απέναντι στο αφήγημα».

Αυτές τις μέρες που υπάρχει ανάγκη για ξεκάθαρη ενημέρωση κι ανάλυση, το inside story προσφέρει όλα τα άρθρα γύρω από τον Covid-19 ελεύθερα σε όλους τους αναγνώστες.

#ΜένουμεΑσφαλείς: Ανακαλύψτε πάνω από 2. 500 ρεπορτάζ και ιστορίες του inside story. Γραφτείτε για έναν μήνα δωρεάν EΔΩ.

Ο Κωνσταντίνος Πουλάς εδώ και κάποιους μήνες έχει εξελιχθεί σε κεντρική φιγούρα του κινήματος κατά του (υποχρεωτικού) εμβολιασμού για την Covid-19 και είναι τακτικός ομιλητής σε σχετικές συγκεντρώσεις εντός και εκτός Πάτρας. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τη αντίθετη «στο αφήγημα» στάση του ως «επανάσταση της λογικής και της αλήθειας» και προειδοποιεί (στην ίδια συνέντευξη) ότι «αυτό το οποίο ζούμε είναι ένας πόλεμος, όχι με συμβατικά ή πυρηνικά όπλα, αλλά βιολογικά όπλα» και πως

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη