Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
8'
Κείμενο:
cedhmhtra.jpg

Mια ταινία για το «σπίτι της Δήμητρας»

Μία από τις πιο διακεκριμένες σκηνοθέτιδες της Ελλάδας και η πρώην πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών έρχονται κοντά, μέσα από ένα ταξίδι 12 ετών για ένα ντοκιμαντέρ.

Η μια είναι γνωστή σκηνοθέτιδα, επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και visual artist. Η άλλη είναι ιδιοκτήτρια ενός από τους παλιότερους οίκους ανοχής στην Αθήνα και πρώην πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών. Χωρίς αμφιβολία είναι δύο πολύ διαφορετικές γυναίκες. Τις ενώνει, ωστόσο, μια βαθιά φιλία, αφού μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον πλησίον τους και την ειλικρίνεια, αλλά και το ίδιο χιούμορ.

Αφορμή της γνωριμίας τους ήταν μια ταινία, της οποίας τα γυρίσματα διάρκεσαν 12 χρόνια. Πρόκειται για μια ειλικρινή και σκωπτική ματιά στον κόσμο των σύγχρονων «κόκκινων φαναριών», για ένα ντοκιμαντέρ.

Μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι στα άδυτα της νόμιμης πορνείας, οι δυο γυναίκες συναντιούνται, αλληλεπιδρούν και περνάνε τα δικά τους μηνύματα. Η έμπειρη ματιά της Εύας Στεφανή μας αποκαλύπτει τον άγνωστο και παρεξηγημένο κόσμο της Δήμητρας Κανελλοπούλου, από τον οποίον όμως δεν λείπουν η ενσυναίσθηση και η τρυφερότητα.

Image
eva.jpg
Η σκηνοθέτιδα Εύα Στεφανή.

Και με τρυφερότητα οι δυο γυναίκες μας μίλησαν η μία για την άλλη, σε δύο από καρδιάς εξομολογήσεις σε παράλληλο χρόνο.

Εύα Στεφανή

Από μια ταινία γεννήθηκε μια μεγάλη φιλία, ή μήπως το αντίθετο; Πώς γνώρισες τη Δήμητρα;

Μας γνώρισε μια κοινή μας φίλη, η Σοφία

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη