Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
9'
Κείμενο:
untitled-1.jpg

Τα μέτρα πρόληψης των εταιρειών για τον κορονοϊό και οι παραφωνίες

Οι πρώτες ενέργειες των ελληνικών επιχειρήσεων για την προφύλαξη των εργαζομένων τους. Ποιες είναι οι συστάσεις των εργοδοτικών ενώσεων και οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης; Δικαιούται μια εταιρεία να θέσει σε κατ’ οίκον αποκλεισμό εργαζομένους «χρεώνοντάς» τους ημέρες κανονικής άδειας; Η περίπτωση του ΟΤΕ.

Αποστολή αναλυτικών οδηγιών προς το προσωπικό, ενημέρωση για τα συμπτώματα, τους τρόπους μετάδοσης και τα μέτρα προφύλαξης, υπενθύμιση των βασικών κανόνων προσωπικής υγιεινής, προμήθεια αντιβακτηριδιακών υλικών όπως υγρά μαντιλάκια και αντισηπτικά τζελ χεριών, σχολαστικός αερισμός, καθαρισμός και απολύμανση κοινόχρηστων χώρων και επιφανειών. Αυτές είναι ορισμένες από τις πρώτες αυτονόητες ενέργειες στις οποίες προέβησαν σχεδόν αντανακλαστικά αρκετές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, ειδικά μετά την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα.

 

Αυτές τις μέρες που υπάρχει ανάγκη για ξεκάθαρη ενημέρωση κι ανάλυση, το inside story προσφέρει όλα τα άρθρα γύρω από τον Covid-19 ελεύθερα ώστε όλοι οι αναγνώστες να έχουν πρόσβαση στις έρευνες μας για τον κορονοϊό.

#ΜένουμεΣπίτι: Ανακαλύψτε πάνω από 2.500 ρεπορτάζ και ιστορίες του inside story. Γραφτείτε για έναν μήνα δωρεάν EΔΩ

Υπό το πρίσμα της πρωτοφανούς κατάστασης εγρήγορσης που διαμορφώνει η εμφάνιση του COVID-19, με τις αρνητικές προεκτάσεις που ενέχει για την εγχώρια οικονομία και την επιχειρηματική δραστηριότητα σε περίπτωση ευρύτερης εξάπλωσής του, αυξάνονται και οι εταιρείες (συνήθως πολυεθνικές ή/και με

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη