Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
7'
Κείμενο:
Η Δήμητρα Ινές Αγγελή Λυκούδη σε φωτογραφία από τη σελίδα της στο Facebook.
Η Δήμητρα Ινές Αγγελή Λυκούδη σε φωτογραφία από τη σελίδα της στο Facebook.

Η δημοτική σύμβουλος του «Αθήνα Ψηλά» με το αμφιλεγόμενο ιστορικό

Η Δήμητρα Ινές Αγγελή Λυκούδη προεδρεύει σε δύο φορείς του Δήμου Αθηναίων, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο ΔΣ δύο εταιρειών, που σύμφωνα με στοιχεία της ΑΑΔΕ φέρονται να χρωστούν πολλά εκατομμύρια στο Δημόσιο.
Η Δήμητρα Ινές Αγγελή Λυκούδη σε φωτογραφία από τη σελίδα της στο Facebook.

Η Δήμητρα Ινές Αγγελή Λυκούδη, δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» και εκ νέου υποψήφια στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τα μέσα ενημέρωσης. Αιτία ήταν η παρουσία της σε συγκέντρωση «αγανακτισμένων» κατοίκων στις 12 Μαΐου 2011, η οποία φαίνεται πως είχε οργανωθεί από τη Χρυσή Αυγή και κατέληξε στις οργανωμένες αιματηρές επιθέσεις κατά μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.

Image
Ομάδα περίπου 15 ατόμων ξυλοκοπεί αλλοδαπό στη γωνία ενός καταστήματος αλλαντικών που βρίσκεται απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά, στις 12 Μαΐου 2011.
Ομάδα περίπου 15 ατόμων ξυλοκοπεί αλλοδαπό στη γωνία ενός καταστήματος αλλαντικών απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά, στις 12 Μαΐου 2011. [alfavita.gr]

Σήμερα η Λυκούδη, που ως επάγγελμα δηλώνει Προγραμματίστρια- Αναλύτρια Η/Υ, είναι Πρόεδρος της διαδημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας ενέργειας «Αθηναϊκό Αέριο», με κύριο μέτοχο τον Δήμο Αθηναίων (56,98%) (ήταν μέλος ΔΣ από τον Μάιο του 2017) και Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, ενώ ταυτόχρονα είναι μέλος διοικητικών συμβουλίων εταιρειών που χρωστούν πολλά εκατομμύρια στο Δημόσιο.

Πιο συγκεκριμένα, μαζί με συγγενείς α’ βαθμού, βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο δύο εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας συνδεόμενων με την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης δημόσιου χρήματος από τους εναλλακτικούς προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας Energa και Hellas Power. Οι εταιρείες στις οποίες συμμετέχει (από την 1η Αυγούστου 2012) η Λυκούδη ως μέλος του ΔΣ, «ΚΕΝΤΩΡ Εμπόρι

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη