Γιατί ακρίβυνε το σουβλάκι;

Ο αποδεκατισμός των γουρουνιών της Κίνας ωθεί τις τιμές του χοιρινού κρέατος υψηλότερα. Τι δηλώνουν παράγοντες του κλάδου και πού βρίσκεται η προ διμήνου παρέμβαση της ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Χρόνος ανάγνωσης: 
10
'

Οι λάτρεις του παραδοσιακού ελληνικού street food σίγουρα θα έχουν παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα τις αυξήσεις στην τιμή του σουβλακιού, παρά τη μείωση στον ΦΠΑ εστίασης από το 24% στο 13% από τις 20 Μαΐου. Τις ανατιμήσεις εξάλλου είχε προαναγγείλει από τον Απρίλιο ο Γιώργος Πολύζος, ιδιοκτήτης ψητοπωλείων, κατά τη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει ως εκπρόσωπος του τότε υπό σύσταση νέου συλλόγου ψητοπωλών Αθηνών που ήταν στα σκαριά.

Θέλεις να συνεχίσεις; Γίνε τώρα συνδρομητής

Eίσαι ήδη συνδρομητής; Συνδέσου εδώ

Eπίλεξε συνδρομή

Η ανεξάρτητη ερευνητική δημοσιογραφία, χωρίς διαφημίσεις, απαιτεί χρόνο, χρήματα και κόπο.
Πιστεύουμε όμως οτι αυτός είναι ο μόνος δρόμος, και ελπίζουμε να μοιράζεσαι την οπτική μας.

Ετήσια

€60 ανά έτος Γράψου τώρα
Κερδίζεις €12

Μηνιαία

€6 ανά μήνα Γράψου τώρα

Αν όλοι όσοι διάβαζαν τα άρθρα μας, μας στήριζαν το μέλλον μας θα ήταν ασφαλέστερο.

Θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα πρώτα;

Γράψου εδώ για να σου στέλνουμε ένα επιλεγμένο άρθρο την εβδομάδα δωρεάν.

Σας πείσαμε; Εμείς σας θέλουμε μαζί μας!
Χωρίς τους υποστηρικτές μας
δεν μπορούμε να υπάρχουμε.