Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος: τα νέα αθλητικά site

Μέσα στο τοπίο των σαρωτικών αλλαγών στα media, ξεπροβάλλουν κάποιοι που απορρίπτουν την εργασία σε ένα παραδοσιακό μέσο και δημιουργούν τις δικές τους ιστοσελίδες, που ανταγωνίζονται στα ίσα ακόμα και ολόκληρους δημοσιογραφικούς ομίλους. Το inside story παρουσιάζει τις ιστορίες αυτών που ξεκίνησαν από το μηδέν και τα κατάφεραν.
Χρόνος ανάγνωσης: 
8
'

Η πρώτη ιδέα που του ήρθε στο μυαλό ήταν να δημιουργήσει ένα μέσο πιο πολύ για να καλύψει τις δικές του, προσωπικές ανάγκες. Αρχικά δεν τον ενδιέφερε αν και πώς θα ανταγωνιζόταν τα υπόλοιπα. «Θα ήταν τρελό αν θεωρούσε κανείς από εμάς ότι ξεκινάμε προκειμένου να χτυπήσουμε εξαρχής τα μεγάλα ενημερωτικά site, τα οποία έχουν τόσα χρόνια εμπειρίας στο ελληνικό διαδίκτυο», λέει στο inside story ο 25χρονος Θέμης Λιουδάκης. «Θα ήταν σαν να προσπαθείς να χτυπήσεις ένα πυρηνικό όπλο με ένα νεροπίστολο», προσθέτει γελώντας.

Πριν από τρία χρόνια, ο Λιουδάκης ίδρυσε την αθλητική ενημερωτική σελίδα sportsking.gr, με διεθνείς ποδοσφαιρικές ειδήσεις. Σήμερα, η σελίδα του έχει καταφέρει να συγκεντρώνει 40 χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως.

Το ρίσκο μιας οικονομικής επένδυσης σε μικρή ηλικία

Κάθε αρχή και δύσκολη, πόσο μάλλον όταν είσαι ένας εικοσάρης με μηδενική εμπειρία και μοναδικά όπλα το όνειρο και το πείσμα σου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην αρχή ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι η χρηματική επένδυση, προκειμένου η ιδέα να πάρει σάρκα και οστά.

Θέλεις να συνεχίσεις; Γίνε τώρα συνδρομητής

Eίσαι ήδη συνδρομητής; Συνδέσου εδώ

Eπίλεξε συνδρομή

Η ανεξάρτητη ερευνητική δημοσιογραφία, χωρίς διαφημίσεις, απαιτεί χρόνο, χρήματα και κόπο.
Πιστεύουμε όμως οτι αυτός είναι ο μόνος δρόμος, και ελπίζουμε να μοιράζεσαι την οπτική μας.

Ετήσια

€60 ανά έτος Γράψου τώρα
Κερδίζεις €12

Μηνιαία

€6 ανά μήνα Γράψου τώρα

Αν όλοι όσοι διάβαζαν τα άρθρα μας, μας στήριζαν το μέλλον μας θα ήταν ασφαλέστερο.

Θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα πρώτα;

Γράψου εδώ για να σου στέλνουμε ένα επιλεγμένο άρθρο την εβδομάδα δωρεάν.

Σας πείσαμε; Εμείς σας θέλουμε μαζί μας!
Χωρίς τους υποστηρικτές μας
δεν μπορούμε να υπάρχουμε.