Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
8'
Κατηγορία:
Κείμενο:
Φωτογραφίες:
cultce.jpg

Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος: τα νέα αθλητικά site

Μέσα στο τοπίο των σαρωτικών αλλαγών στα media, ξεπροβάλλουν κάποιοι που απορρίπτουν την εργασία σε ένα παραδοσιακό μέσο και δημιουργούν τις δικές τους ιστοσελίδες, που ανταγωνίζονται στα ίσα ακόμα και ολόκληρους δημοσιογραφικούς ομίλους. Το inside story παρουσιάζει τις ιστορίες αυτών που ξεκίνησαν από το μηδέν και τα κατάφεραν.

Η πρώτη ιδέα που του ήρθε στο μυαλό ήταν να δημιουργήσει ένα μέσο πιο πολύ για να καλύψει τις δικές του, προσωπικές ανάγκες. Αρχικά δεν τον ενδιέφερε αν και πώς θα ανταγωνιζόταν τα υπόλοιπα. «Θα ήταν τρελό αν θεωρούσε κανείς από εμάς ότι ξεκινάμε προκειμένου να χτυπήσουμε εξαρχής τα μεγάλα ενημερωτικά site, τα οποία έχουν τόσα χρόνια εμπειρίας στο ελληνικό διαδίκτυο», λέει στο inside story ο 25χρονος Θέμης Λιουδάκης. «Θα ήταν σαν να προσπαθείς να χτυπήσεις ένα πυρηνικό όπλο με ένα νεροπίστολο», προσθέτει γελώντας.

Πριν από τρία χρόνια, ο Λιουδάκης ίδρυσε την αθλητική ενημερωτική σελίδα sportsking.gr, με διεθνείς ποδοσφαιρικές ειδήσεις. Σήμερα, η σελίδα του έχει καταφέρει να συγκεντρώνει 40 χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως.

Το ρίσκο μιας οικονομικής επένδυσης σε μικρή ηλικία

Κάθε αρχή και δύσκολη, πόσο μάλλον όταν είσαι ένας εικοσάρης με μηδενική εμπειρία και μοναδικά όπλα το όνειρο και το πείσμα σου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην αρχή ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι η χρηματική επένδυση, προκειμένου η ιδέα να πάρει σάρκα και οστά.

Image
dwhite.jpg
Ο Θέμης Λιουδάκης.

«Για να δημιουργήσεις ένα αξιοπρεπές site για τους αναγνώστες σου, πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσεις αρκετά πράγματα

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη