Πόσο Versace είναι τα Versace 19.69 σου;

Tα δικαστήρια του Μιλάνου, της Νέας Υόρκης και της μακρινής Καλιφόρνια ασχολούνται με τη διαμάχη μεταξύ της ιταλικής αυτοκρατορίας που δημιούργησε στον χώρο της μόδας ο εκλιπών Gianni Versace και της εταιρείας Versace 19.69, που ελέγχεται από Έλληνες.
Χρόνος ανάγνωσης: 
13
'

Τον Ιανουάριο του 2016, ο γνωστός ιταλικός οίκος μόδας Versace εξέδωσε μία ανακοίνωση –και στα ελληνικά– με την οποία διευκρινίζει ότι η εταιρεία Gianni Versace S.P.A. με έδρα στο Μιλάνο της Ιταλίας και η Versace G. Versace Hellas S.A., θυγατρική της, δεν έχουν καμία νομική, εμπορική ή άλλου είδους σχέση ή επιχειρηματική σύνδεση με την εταιρεία υπό την επωνυμία «Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo S.r.l.» ή με οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα που συνδέεται διεθνώς ή μη με την εν λόγω εταιρεία.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Gianni Versace S.P.A είναι η αποκλειστική κάτοχος του εμπορικού σήματος Versace και του λογότυπου με τη Μέδουσα (με ή χωρίς το μοτίβο με το ελληνικό κλειδί), μεταξύ άλλων.

«Το Versace είναι, διεθνώς και μη, ένα πασίγνωστο και εξέχον εμπορικό σήμα, και βρίσκεται πολλά χρόνια υπό την προστασία του WIPO (Παγκόσμιος Οργανισμός Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων). Είναι σήμα κατατεθέν στο διεθνές μητρώο, γεγονός που του παρέχει προστασία έναντι ατόμων και εταιρειών που αποπειρώνται να εκμεταλλευτούν ή να αποκομίσουν όφελος από την εικόνα και τη φήμη του εμπορικού σήματος».

Θέλεις να συνεχίσεις; Γίνε τώρα συνδρομητής

Eίσαι ήδη συνδρομητής; Συνδέσου εδώ

Eπίλεξε συνδρομή

Η ανεξάρτητη ερευνητική δημοσιογραφία, χωρίς διαφημίσεις, απαιτεί χρόνο, χρήματα και κόπο.
Πιστεύουμε όμως οτι αυτός είναι ο μόνος δρόμος, και ελπίζουμε να μοιράζεσαι την οπτική μας.

Ετήσια

€60 ανά έτος Γράψου τώρα
Κερδίζεις €12

Μηνιαία

€6 ανά μήνα Γράψου τώρα

Αν όλοι όσοι διάβαζαν τα άρθρα μας, μας στήριζαν το μέλλον μας θα ήταν ασφαλέστερο.

Θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα πρώτα;

Γράψου εδώ για να σου στέλνουμε ένα επιλεγμένο άρθρο την εβδομάδα δωρεάν.

Σας πείσαμε; Εμείς σας θέλουμε μαζί μας!
Χωρίς τους υποστηρικτές μας
δεν μπορούμε να υπάρχουμε.