Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
13'
Κείμενο:
versace.jpg

Πόσο Versace είναι τα Versace 19.69 σου;

Tα δικαστήρια του Μιλάνου, της Νέας Υόρκης και της μακρινής Καλιφόρνια ασχολούνται με τη διαμάχη μεταξύ της ιταλικής αυτοκρατορίας που δημιούργησε στον χώρο της μόδας ο εκλιπών Gianni Versace και της εταιρείας Versace 19.69, που ελέγχεται από Έλληνες.

Τον Ιανουάριο του 2016, ο γνωστός ιταλικός οίκος μόδας Versace εξέδωσε μία ανακοίνωση –και στα ελληνικά– με την οποία διευκρινίζει ότι η εταιρεία Gianni Versace S.P.A. με έδρα στο Μιλάνο της Ιταλίας και η Versace G. Versace Hellas S.A., θυγατρική της, δεν έχουν καμία νομική, εμπορική ή άλλου είδους σχέση ή επιχειρηματική σύνδεση με την εταιρεία υπό την επωνυμία «Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo S.r.l.» ή με οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα που συνδέεται διεθνώς ή μη με την εν λόγω εταιρεία.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Gianni Versace S.P.A είναι η αποκλειστική κάτοχος του εμπορικού σήματος Versace και του λογότυπου με τη Μέδουσα (με ή χωρίς το μοτίβο με το ελληνικό κλειδί), μεταξύ άλλων.

Image
unnamed.jpg

«Το Versace είναι, διεθνώς και μη, ένα πασίγνωστο και εξέχον εμπορικό σήμα, και βρίσκεται πολλά χρόνια υπό την προστασία του WIPO (Παγκόσμιος Οργανισμός Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων). Είναι σήμα κατατεθέν στο διεθνές μητρώο, γεγονός που του παρέχει προστασία έναντι ατόμων και εταιρειών που αποπειρώνται να εκμεταλλευτούν ή να αποκομίσουν όφελος από την εικόνα και τη φήμη του εμπορικού σήματος».

«Επιπλέον, το εμπορικό σήμα Versace έχει κατατεθεί και

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη