Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
10'
Κείμενο:
ce15059007.jpg
Τουρίστες μπροστά από την κλειστή Αρχαία Αγορά, 14/03/2020. [Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi]

Τουρισμός: αναζητείται φάρμακο και γι’ αυτόν τον ασθενή

Το inside story προσπαθεί να αποτυπώσει την καθημερινότητα που βιώνει σήμερα η βαριά βιομηχανία της χώρας, η οποία κατέβασε ρολά και τυπικά στις 23 Μαρτίου.
Τουρίστες μπροστά από την κλειστή Αρχαία Αγορά, 14/03/2020. [Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi]

«Λόγω της τρέχουσας κατάστασης, που σχετίζεται με τον κορονοϊό, καταλαβαίνουμε ότι ενδέχεται να χρειαστεί να αλλάξετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Για να λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάλυμα στο οποίο έχετε κάνει κράτηση».

Αυτές τις ημέρες που υπάρχει ανάγκη για ξεκάθαρη ενημέρωση κι ανάλυση, το inside story προσφέρει όλα τα άρθρα γύρω από τον Covid-19 ελεύθερα ώστε όλοι οι αναγνώστες να έχουν πρόσβαση στις έρευνες μας για τον κορονοϊό.

#ΜένουμεΣπίτι: Ανακαλύψτε πάνω από 2.500 ρεπορτάζ και ιστορίες του inside story. Γραφτείτε για έναν μήνα δωρεάν EΔΩ

Αυτό ήταν το μήνυμα που διάβασα την Παρασκευή το πρωί όταν επισκέφθηκα την ιστοσελίδα της Booking.com. Το έκανα για δύο λόγους. Για το ρεπορτάζ, αλλά και για να ξεφύγω από την καθημερινότητα. Ότας αυτοπεριορισμένη στο σπίτι για έβδομη ημέρα –λόγω επαγγέλματος ανήκω σε αυτούς που μπορούν να δουλέψουν εξ αποστάσεως– ήθελα να ονειρευτώ ότι μπορώ να κλείσω πακέτο διακοπών για το Πάσχα.

Θα πάω διακοπές το Πάσχα; Όχι. Γιατί ακόμη και να ήθελα, δεν μπορώ. Από τις 6 το πρωί της Δευτέρας απαγορεύθηκε κάθε άσκοπη κυκλοφορία και μετακίνηση των πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια, σε μια προσπάθεια

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη