Η αλήθεια είναι εκεί έξω

Oι εικόνες του Mπιλ Μάιερ δίχασαν: είχε ή δεν είχε φωτογραφίσει εξωγήινους τη δεκαετία του ’70 στην Ελβετία; Μία από αυτές έγινε η αφίσα της σειράς The X-Files, φόρος τιμής σε όσους «ήθελαν να πιστέψουν».
Χρόνος ανάγνωσης: 
5
'

Στη φετινή δημοπρασία διαστημικής φωτογραφίας του οίκου Sotheby’s, περίμενε τους λάτρεις της ποπ κουλτούρας μια ωραία έκπληξη: οι εικόνες που τράβηξε μια από τις πιο αμφιλεγόμενες φυσιογνωμίες ανάμεσα στις τάξεις των ούτως ή άλλως αμφισβητούμενων ουφολόγων. Ο 82χρονος Μπίλι Μάιερ ισχυρίζεται ότι βρίσκεται σε επαφή με εξωγήινους από το σύμπλεγμα των Πλειάδων από την παιδική του ηλικία, και μάλιστα έχει φωτογραφίες με ιπτάμενους δίσκους που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του – και αν κάποια από αυτές σας φαίνεται κάπως γνωστή, είναι επειδή βρισκόταν στους τίτλους αρχής αλλά και ως αφίσα με τη φράση «I want to believe» στη σειρά Τhe X-Files,.

Πολλοί αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα των φωτογραφιών που παρουσίαζε ο Μάιερ, όμως εκείνοι που τον θεωρούν κάτι μεταξύ αυθεντίας στις επαφές τρίτου τύπου και προφήτη είναι αρκετοί. Ακόμα κι αν οι ισχυρισμοί του είναι τόσο εξωφρενικοί που θα έκαναν και τον Αλφ τον εξωγήινο να αμφιβάλλει.

Θέλεις να συνεχίσεις; Γίνε τώρα συνδρομητής

Eίσαι ήδη συνδρομητής; Συνδέσου εδώ

Eπίλεξε συνδρομή

Η ανεξάρτητη ερευνητική δημοσιογραφία, χωρίς διαφημίσεις, απαιτεί χρόνο, χρήματα και κόπο.
Πιστεύουμε όμως οτι αυτός είναι ο μόνος δρόμος, και ελπίζουμε να μοιράζεσαι την οπτική μας.

Ετήσια

€60 ανά έτος Γράψου τώρα
Κερδίζεις €12

Μηνιαία

€6 ανά μήνα Γράψου τώρα

Αν όλοι όσοι διάβαζαν τα άρθρα μας, μας στήριζαν το μέλλον μας θα ήταν ασφαλέστερο.

Θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα πρώτα;

Γράψου εδώ για να σου στέλνουμε ένα επιλεγμένο άρθρο την εβδομάδα δωρεάν.

Σας πείσαμε; Εμείς σας θέλουμε μαζί μας!
Χωρίς τους υποστηρικτές μας
δεν μπορούμε να υπάρχουμε.