Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
7'
Κείμενο:
cover-groupies.jpg
O Tζίμι Πέιτζ των Led Zeppelin και η Λόρι Μάτιξ, ούτε καν 14 ετών.

Ανήλικες groupies

Οι ημίθεοι της ποπ κουλτούρας, οι 14χρονες συνοδοί τους και μια σεξουαλική εμμονή για κορίτσια στην εφηβεία που κάποτε πρέπει να σταματήσει.
O Tζίμι Πέιτζ των Led Zeppelin και η Λόρι Μάτιξ, ούτε καν 14 ετών.

Τα σεξουαλικά παραπτώματα των μεγάλων σταρ δεν είναι τίποτα καινούριο. Πολύ πριν ο Χάρβεϊ Γουάινστιν καταγραφεί στην Ιστορία σαν το μεγαλύτερο αρπακτικό του Χόλιγουντ, πριν απολυθεί ατιμωτικά ο Κέβιν Σπέισι, πριν αποκαθηλωθεί ο Οσκαρικός Κέισι Άφλεκ και αμαυρωθεί η διάνοια του Louis CK σε μια λίστα ντροπής που κάθε μέρα μεγαλώνει, υπήρχε ένας άλλος κόσμος, πολύ πιο ελαστικός, όπου πρωταγωνίστριες δίπλα σε μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής ήταν κορίτσια ηλικίας 13, 14 και 15 ετών, σε ρόλους τελείως ακατάλληλους για την ηλικία τους.

Οι ανήλικες groupies μεγάλων σταρ όπως ο Ντέιβιντ Μπόουι, ο Στίβεν Τάιλερ, ο Ίγκι Ποπ, ο Τζίμι Πέιτζ των Led Zeppelin δεν ήταν κάτι κρυφό – κυκλοφορούσαν στο πλευρό τους και διασκέδαζαν μαζί τους σαν ροκ σταρ και οι ίδιες, κάνοντας πράγματα που αν γυρίζονταν σε ταινία, θα τους απαγορευόταν η είσοδος στην κινηματογραφική αίθουσα. Η κοινή γνώμη, ακόμα κι αν αποδοκίμαζε, κοίταζε βολικά από την άλλη, επιτρέποντας στους κακομαθημένους αστέρες συμπεριφορές που σήμερα θα οδηγούσαν κατευθείαν στη φυλακή, γιατί τα ήθη έχουν αλλάξει και το τρίπτυχο sex, drugs και rock ’n’ roll δεν μοιάζει πλέον τόσο γοητευτικό, ιδίως όταν γίνεται απροκάλυπτα και συμπεριλαμβάνει

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη