Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
6'
Κατηγορία:
2osxronos.jpg

Τα 20 άρθρα που διαβάστηκαν περισσότερο τον 2ο χρόνο του inside story

Αυτή τη φορά συντάξαμε τη λίστα με βάση μόνο τα κλικ των συνδρομητών του inside story. Οπότε αυτά είναι τα άρθρα που διαβάσατε περισσότερο, και η ιστορία πίσω τους.

1. «Εις το όνομα της Μακεδονίας», αλλά γιατί τώρα;

Όταν όλοι είδαμε ότι τόσο η κυβέρνηση της Ελλάδας όσο και αυτή της πΓΔΜ επιθυμούσαν να δώσουν ένα τέλος στην διαφορά των δύο χωρών γύρω από το όνομα της δεύτερης, ο Τάσος Τέλλογλου αποφάσισε να μάθει προς τι η βιασύνη και μας είπε για τη συναρπαστική σχέση ανάμεσα στον Ζάεφ και τις ΗΠΑ. Διαβάστε το άρθρο εδώ.

Image
cezaev000_x16j1.jpg
Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεβ με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ κατά τη συνάντησή τους στα Σκόπια στις 18/1/2018. [Robert Atanasovski/AFP]

2. Γιατί συνέλαβαν τους οδηγούς της Uber και πώς παρανομούν οι συνεργάτες της

Ο Σταύρος Μαλιχούδης είναι ο πιο νέος στο γραφείο και μας έλεγε συνέχεια πως ήθελε να γράψει για την Uber, που ενώ βρισκόταν χρόνια στην Ελλάδα, κανείς δεν είχε γράψει πώς λειτουργεί. Συγκέντρωνε πληροφορίες για μήνες και όταν συνελήφθησαν 10 οδηγοί της, καταλάβαμε πως είχε έρθει η στιγμή του. Τελικά ήταν ο πρώτος που έγραψε ποιος ακριβώς ήταν ο τρόπος με τον οποίο η εταιρεία παρανομούσε. Διαβάστε το άρθρο εδώ.

Image
ceuberathens000_12122y.jpg
Ταξιτζήδες επιτίθενται σε όχημα οδηγού της Uber την 6η Μαρτίου, ημέρα απεργίας των ταξί. [Louisa Gouliamaki/AFP]

3. Μην αφήνεις το smartphone να ελέγχει το μυαλό σου

Aυτό είναι ένα κείμενο που δεν έκανε τεράστια νούμερα την ημέρα που δημοσιεύτηκε, αλλά σταδιακά έχτισε τους αριθμούς του μέχρι που έφτασε στο Νο3. Ο Γιάννης Γορανίτης πρότεινε να γράψει για τις μη αναστρέψιμες συνέπειες που έχει στο ανθρώπινο μυαλό η διαρκώς ανερχόμενη «οικονομία της

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη