Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
28'
Κείμενο:
chameni_a.jpg

Γιώργος Μαυρωτάς: Η αντιπαράθεση για τις Πρέσπες και οι επιθέσεις των τρολ στο Twitter

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς podcast του inside story μιλάμε με τον βουλευτή Γιώργο Μαυρωτά για την επίθεση που δέχτηκε στο Twitter με αφορμή τη στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών και γενικότερα για τον ρόλο των κοινωνικών δικτύων στην πολιτική αντιπαράθεση.

Ακούστε τη συζήτηση

 

 

Image
mavrotas2.jpg
Ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Διαβάστε την απομαγνητοφώνηση

Inside story: Θέλουμε να καλωσορίσουμε όλους τους ακροατές και τις ακροάτριές μας στο νέο podcast του inside story, το οποίο θα ξεκινήσουμε σήμερα με πρώτο φιλοξενούμενο τον Γιώργο Μαυρωτά, βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, μέλος του Ποταμιού, αλλά όχι πια βουλευτή με το Ποτάμι. Καλησπέρα, κύριε Μαυρωτά, ευχαριστούμε πολύ.

Γιώργος Μαυρωτάς: Καλησπέρα και από μένα.

Θέλω να μας πείτε πώς έχει αλλάξει η καθημερινότητά σας αυτούς τους τελευταίους μήνες με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Καταρχήν να πούμε ότι γενικά, από το καλοκαίρι που είχε έρθει η συμφωνία, το Ποτάμι είχε κρατήσει μία θετική στάση απέναντι σε αυτήν την αλλαγή σελίδας που εμείς βλέπαμε. Η Συμφωνία των Πρεσπών, παρότι δεν ήταν μία τέλεια συμφωνία, μπορούσε να αποτελέσει αυτήν τη βάση. Ήταν μία συμφωνία που δεν έπρεπε ούτε να την εξιδανικεύουμε, ούτε να τη δαιμονοποιούμε, αλλά ήταν μία βάση για να αλλάξουμε σελίδα. Η θετική αυτή στάση, ιδίως τον τελευταίο καιρό, όσο πλησιάζαμε προς την ψήφιση της συμφωνίας και πέρασε από την πλευρά της ΠΓΔΜ, με το δημοψήφισμα και τις συνταγματικές αναθεωρήσεις, άρχισε να παίρνει μεγαλύτερη έκταση στην ελληνική κοινή γνώμη και τα

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα και να λαμβάνεις το ημερήσιο newsletter μας!

Εγγραφή χρήστη