Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ζωγράφος μας για πρώτο πιάτο προτείνει

Η Λουίζ Μπουρζουά καυχιόνταν ότι μπορεί να τραπεζώσει ανά πάσα στιγμή 15 άτομα, ο Νταλί είχε εκδώσει ένα βιβλίο μαγειρικής (το «Les Dîners de Gala» που μόλις επανεκδόθηκε), ο Γουόρχολ έχει εικονογραφήσει ένα. Εδώ οι μεγάλοι των εικαστικών και των γραμμάτων δίνουν συνταγές για ένα δείπνο γεμάτο κουλτούρα.
Χρόνος ανάγνωσης:
11
Κείμενο:
Image
dali2.jpg

Tα αυγά 1.000 ετών του Νταλί

Υλικά: 12 αυγά, 5 ολόκληρα γαρίφαλα, 3 κουταλιές ζάχαρη, 3 κουταλιές ξύδι, ταμπάσκο, 2 λεμόνια κομμένα σε 8 κομμάτια το καθένα, 1 κουταλάκι θυμάρι, 4 σακουλάκια τσάι, 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες.

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη