To παλαιστινιακό τραπέζι
Το βιβλίο «The Palestinian Table» της Reem Kassis από τις εκδόσεις Phaidon είναι ένας μοναδικός συνδυασμός παραδοσιακών και μοντέρνων συνταγών της παλαιστινιακής κουζίνας που περνάνε από μητέρα σε κόρη εδώ και τρεις γενιές.

Στο The Palestinian Table η Reem Kassis ανακατεύει τις προσωπικές της αφηγήσεις και την ιστορία του τόπου της με 150 συνταγές, από ένα απλό πρωινό, έως εντυπωσιακά γιορτινά πιάτα, που παρουσιάζει με κατανοητό τρόπο. Οι πρώτες ύλες της είναι τομάτες, μελιτζάνες, γιαούρτι, βότανα και τα σπιτικά μείγματα μπαχαρικών που παρασκευάζονται σύμφωνα με οδηγίες γραμμένες σε παλιά τετράδια.