The Nordic Cookbook
O Magnus Nilsson ταξίδεψε επί τρία χρόνια στη Δανία, τις νήσους Φερόες, τη Φινλανδία, τη Γροιλανδία, την Ισλανδία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία προκειμένου να καταγράψει 700 παραδοσιακές συνταγές της πλούσιας κουζίνας του Βορρά.

Τα κεφτεδάκια του Tore Wretman, Σουηδία
Ο Wretman θεωρείται ο παππούς της σουηδικής παραδοσιακής κουζίνας.
Υλικά: βούτyρο για το τηγάνισμα, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 30 γρ. φρέσκα ψίχουλα λευκού ψωμιού, 200 γρ. σάουρ κριμ, 1 αυγό, 200 γρ. βοδινός κιμάς, 200 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, 100 γρ. χοιρινός κιμάς, αλατοπίπερο.