Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

The Nordic Cookbook

O Magnus Nilsson ταξίδεψε επί τρία χρόνια στη Δανία, τις νήσους Φερόες, τη Φινλανδία, τη Γροιλανδία, την Ισλανδία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία προκειμένου να καταγράψει 700 παραδοσιακές συνταγές της πλούσιας κουζίνας του Βορρά.

Χρόνος ανάγνωσης:
10
Επιμέλεια:
Image
tore_wretmans_meatballs.jpg

Τα κεφτεδάκια του Tore Wretman, Σουηδία

Ο Wretman θεωρείται ο παππούς της σουηδικής παραδοσιακής κουζίνας.

Υλικά: βούτyρο για το τηγάνισμα, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 30 γρ. φρέσκα ψίχουλα λευκού ψωμιού, 200 γρ. σάουρ κριμ, 1 αυγό, 200 γρ. βοδινός κιμάς, 200 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, 100 γρ. χοιρινός κιμάς, αλατοπίπερο.

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη

Ταυτότητα insidestory.gr 
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος ονόματος τομέα: The Whole Story A.E.
ΑΦΜ: 800713524 ΚΕΦΟΔΕ Αττικής, ΓΕΜΗ: 137938201000
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Δημήτρης Ξενάκης
Διαχειριστής ιστοσελίδας-Εκδότης-Διευθυντής: Δημήτρης Ξενάκης
Διευθυντής Σύνταξης: Κατερίνα Λομβαρδέα
Έδρα: Στησιχόρου 1, 10674 Αθήνα
Επικοινωνία: [email protected], +30 2107295605 

Αριθμός Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου: 242903 logo