Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
9'
Κατηγορία:
Tags:
cemelissa-2.jpg
[melissanetwork.org]

Οι γυναίκες του Δικτύου Μέλισσα συμμετέχουν στο #YourStory

Το #YourStory@Melissa είναι το φετινό πρότζεκτ του #YourStory. Μιλήσαμε με τα μέλη του Δικτύου Μέλισσα, γυναίκες από όλον τον κόσμο που ζουν στην Ελλάδα, και μάθαμε ποια είναι τα θέματα που τις απασχολούν.
[melissanetwork.org]

Τα τελευταία τρία χρόνια το inside story πραγματοποιεί το #YourStory, ένα project συμμετοχικής δημοσιογραφίας όπου αναγνώστες και δημοσιογράφοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν θέματα που τους απασχολούν και να συνδημιουργήσουν άρθρα.

Φέτος, στην τέταρτη χρονιά του, οι ειδικές συνθήκες που έχει επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού δεν επέτρεψαν το καθιερωμένο ραντεβού, όμως προέκυψε κάτι καινούριο: το #YourStory@Melissa!

To Project

Η δημοσιογραφική ομάδα του inside story, εφαρμόζοντας τις μεθοδολογίες και την τεχνογνωσία που έχει εισαχθεί και βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια μέσω του #YourStory, στόχευσε να αναδείξει κρίσιμα θέματα που απασχολούν τις γυναίκες του Δικτύου. Σκοπός των συναντήσεων ήταν η υποστήριξη και ενθάρρυνση της κοινότητας των γυναικών που εργάζονται στη Μέλισσα στην προσπάθειά τους να συνεισφέρουν σε λύσεις, ώστε να συνδιαμορφώσουν την αλλαγή που επιθυμούν οι ίδιες για τον εαυτό τους.

Η Μέλισσα είναι ένα δίκτυο για γυναικες πρόσφυγες και μετανάστριες που ζουν στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 2014 και έχει μέλη από τουλάχιστον 45 χώρες. Λειτουργεί σαν ένας κόμβος δράσης, επικοινωνίας και εκπαίδευσης, με στόχο την υποστήριξη και την ενδυνάμωσή των γυναικών

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη