Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
29'
Επιμέλεια:
vivlia2019d.jpg

Βιβλία για το καλοκαίρι του 2019

Ιστορία, πεζογραφία, οικονομία, ακόμη και δικαιοσύνη. Κάθε χρονιά οι συντάκτες του inside story επιλέγουν τα βιβλία που προτείνουν για την παραλία, και φέτος ψήφισαν πιο πολλούς Έλληνες συγγραφείς από ποτέ.

Μαζί με τις προτάσεις του Esquire, των New York Times, του New Yorker, της Washington Post, του ΤΙΜΕ, τα 100 του Guardian, τα 10 του Bloomberg για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, τα καλύτερα του Publishers Weekly, του GQ, του Buzzfeed, του Vulture, του Literary Hub, του Nylon, του Wired, του Daily Beast, του Condé Nast Traveller, του​ Bustle, του Refinery29, τις επιλογές των συντακτών του The Atlantic, τα audiobooks που συστήνει η The Washington Post, τα καλύτερα που επέλεξε το Quartz σύμφωνα με τα data (πρώτο το City of Girls), του Stanford Graduate School of Business, της Wall Street Journal, των Financial Times, τα οικονομικά που ξεχωρίζει το Forbes, τις επιλογές του Μπιλ Γκέιτς και τα τρία που πρότεινε ο Ομπάμα για την Άνοιξη, αυτά είναι τα βιβλία που επέλεξαν οι συνεργάτες του inside story.

Image
pbox.gif

Για πρώτη χρονιά αυτή η λίστα έχει τόσους πολλούς Έλληνες συγγραφείς, και έπεσε ξύλο για το ποιος θα πρωτογράψει την Τελευταία Μπλόφα.

Δημήτρης Αναστασόπουλος

Iskashato, Αδέρφια της Ακτής, μετ. Ορέστης Χρυσικόπουλος, Στάσει Εκπίπτοντες

Image
65460362_2196967443949152_4393312181538521088_n.jpg

Κωπηλατώντας στο σκοτάδι, οπλισμένοι με ματσέτες και καλάσνικοφ, κάνουν ρεσάλτο σε τάνκερ, εμπορικά και κρουαζιερόπλοια, ληστεύουν πλήρωμα και επιβάτες

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη