Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
20'
Επιμέλεια:
coverbooks.jpg
[Lisk Feng]

Βιβλία για το καλοκαίρι του 2018

Αρκετή ιστορία, επιστημονική φαντασία, βιολογία, πολιτική, οικονομία, έγκλημα, αλλά και μυθιστορήματα στα οποία όλα αυτά μπλέκονται, είναι όσα επέλεξαν οι συντάκτες του inside story για να πιάσουν καλή θέση στην πετσέτα μας.
[Lisk Feng]

Μαζί με τις προτάσεις του Esquire, των New York Times, της Washington Post, του Vulture, του Literary Hub, του Nylon, του Wired, του Daily Beast, της Vogue, του Condé Nast Traveller, του Town & Country, του Forbes, του Bloomberg της Wall Street Journal, όλα τα βιβλία που έχει προτείνει εδώ και 8 χρόνια ο Μπιλ Γκέιτς και τα audio-books που συστήνουν οι New York Times για μεγάλα ταξίδια χωρίς παιδιά, αυτά είναι τα βιβλία που επέλεξαν οι συνεργάτες του inside story.

Image
gauld-suitcase.jpg
Από το graphic novel «Baking with Kafka» του Tom Gauld, εκδόσεις Drawn & Quarterly.

Mήπως είστε από τους κάπως ψυχαναγκαστικούς που φτιάχνουν λίστες; Υπάρχει η καλοκαιρινή δοκιμασία Rooster του tmn, οι ετήσιες δοκιμασίες για το 2018 του PopSugar και του Book Riot, η Δοκιμασία Κλασικών του Penguin (ένα για κάθε μήνα) ή απλά φτιάξτε μια λίστα στα μέτρα σας στο Good Reads.

Kι αν επιθυμείτε διακαώς όλα να αλλάξουν αυτό το καλοκαίρι, υπάρχει η λίστα βιβλίων και για εσάς.

Δημήτρης Αναστασόπουλος

Image
perifereiako-william-gimbson.jpg

Ουίλιαμ Γκίμπσον, Περιφερειακό, μετ. Γιώργος Μπαρουξής, Αίολος

Ο Μπάρτον Φίσερ είναι πρώην πεζοναύτης που ζει με το επίδομα μετατραυματικού στρες σε ένα τροχόσπιτο κοντά σε μία κωμόπολη του αμερικάνικου Νότου. Σε μία Αμερική του 2030 που η οικονομία έχει καταστραφεί και κυκλοφορεί μόνο μαύρο χρήμα, κυρίως από την

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη