Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
30'
Επιμέλεια:
cover-books2017b.jpg

Τα βιβλία του 2017

Όλη τη χρονιά έγραψαν χιλιάδες λέξεις, αλλά διάβασαν εκατομμύρια. Αυτά είναι τα βιβλία του 2017 που ξεχώρισαν οι συντάκτες του inside story.

Ανάμεσα στα καλύτερα βιβλία του npr, του Vοx, του GQ, του Esquire, του National Geographic, του Wired, του Guardian, των Βρετανών εκδοτών, της Washington Post, του BBC, της Vogue, του Good Reads, του Bloomberg, των New York Times, του New Yorker, του New York mag, τα καλύτερα μυθιστορήματα και οικονομικά βιβλία των Financial Times και τα 5 βιβλία που ξεχώρισε ο Μπιλ Γκέιτς που όλη μέρα διαβάζει (ένα από τα πέντε φετινά του, το πρότεινε η Κατερίνα Οικονομάκου στα βιβλία του 2016, χα!), οι συντάκτες του inside story λένε ποια βιβλία αγάπησαν το 2017.

Όμως φέτος έξι συνεργάτες μας εξέδωσαν τα δικά τους βιβλία. Βρείτε τα στο τέλος του κειμένου μαζί με λίγα λόγια από τους συγγραφείς που εξηγούν γιατί και πώς τα γέννησαν.

Δημήτρης Αναστασόπουλος

Image
anastaso.jpg

Μάρλον Τζέιμς, Η σύντομη ιστορία επτά φόνων, μετ. Παναγιώτης Τομαράς, Αίολος

Κίνγκστον, Δεκέμβριος 1976. Η μοίρα του νησιού εξαρτάται από τις επικείμενες εκλογές. Το σοσιαλιστικό Εθνικό Λαϊκό Κόμμα και το συντηρητικό Εργατικό Κόμμα της Τζαμάικα διεκδικούν την εξουσία. Οι σοσιαλιστές έχουν τη βοήθεια του αστέρα της ρέγκε Μπομπ Μάρλεϊ που σκοπεύει να δώσει τη δωρεάν συναυλία Smile Jamaica στο Πάρκο Εθνικών Ηρώων. Οι αντίπαλοί τους έχουν τη

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη