Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Χρόνος ανάγνωσης:
11'
Κατηγορία:
Κείμενο:
cover-trump.jpg
[DREW ANGERER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP]

Είναι ο πρόεδρος στα καλά του;

Τελικά ο Τραμπ είναι κούκου, παράφρων, φρενοβλαβής ανισόρροπος, κουζουλός, βλαμμένος, ζουρλοπαντιέρα, τρελός για την κρικέλα; Το διεθνές ντιμπέιτ για την ψυχολογική κατάσταση του 45ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών μαίνεται.
[DREW ANGERER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP]

Τελικά ο Τραμπ είναι μια εξωφρενικά αντιπαθητική προσωπικότητα ή τα έχει χαμένα; Είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι ο ίδιος ο πλανητάρχης με την πυρρόξανθη coiffe καi την free jazz ρητορική διασκεδάζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά (το πρόσφατο tweet του με την ακατάληπτη και προφανώς ανύπαρκτη λέξη «covfefe» είναι μία ακόμη ένδειξη προς την κατεύθυνση αυτή).

Ενδεχομένως, η πομπώδης εμπλοκή του με το genre της «ψυχο-ιστορίας» να είναι ένα ακόμη asset της προεδρίας του. Η αλήθεια είναι ότι ο διεθνής Τύπος αρέσκεται να προσθέτει καταιγιστικές πινελιές σε αυτήν τη σαρωτική, larger than life προσωπικότητα που παίζει διαρκώς με τα όρια. Απεσταλμένοι του περιοδικού Time που προσκλήθηκαν εσχάτως (μία μέρα πριν από την καρατόμηση του αρχηγού του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ) στο Λευκό Οίκο για μία ξενάγηση και ένα four course γεύμα με τον πλανητάρχη, κατέγραψαν την εμπειρία τους ανταποκρινόμενοι στην παγκόσμια ανάγκη να μάθουμε ποιος τελικά είναι ο Τραμπ. Στην πραγματικότητα, αυτό που έκαναν στη διάρκεια του επιτόπιου ρεπορτάζ, ήταν να ανιχνεύσουν καινούργια χνάρια που θα αποκωδικοποιούσαν ρωγμές σε αυτή την ξεδιάντροπα αρραγή περσόνα.

Image
td-1495436400.jpg
[Photograph by Benjamin Rasmussen for TIME]

Όπως πάντα, οι λεπτομέρειες ήταν εκείνες που άξιζαν: οι κουρτίνες στο

Ή κάνε εγγραφή εντελώς δωρεάν

Κάνε εγγραφή για να έχεις πρόσβαση σε έως και 5 δωρεάν άρθρα τον μήνα!

Εγγραφή χρήστη